AMACIMIZ GENÇLERE KATKI SAĞLAMAK

AMACIMIZ GENÇLERE KATKI SAĞLAMAK

İlim Yayma Cemiyeti Hacı Yusuf Şahin Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu Müdiresi Gülşen Koçak, öğrencilere barınma, eğitim gibi destekleri en iyi şekilde vermek için çaba gösterdiklerini söyledi.

İlim Yayma Cemiyeti Hacı Yusuf Şahin Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu Müdiresi ve öğrencileri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 Yaptıkları faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgiler veren yurt müdiresi Gülşen Koçak,  Başkan Aktaş’tan destek istedi.

 AMAÇ; GENÇLERE KATKI SAĞLAMAK

Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan yurt müdiresi Gülşen Koçak, İlim Yayma Cemiyeti’nin gençlerin iyi yetişmesine katkı sağlamak ve destek olmak amacıyla barınma ve eğitim gibi destekler verdiğini söyledi.

 EĞİTİME CİDDİ KATKILARI VAR

Başkan Alinur Aktaş ise, İlim Yayma Cemiyeti’nin eğitim öğretime ciddi katkıları olduğunu, öğrencilerin barınma gibi önemli görevleri üstlenmesinin yanı sıra aynı zamanda kamu yararına çalışan bir dernek olduğunun altını çizdi.

 ‘EĞİTİM VE KÜLTÜRDE KALİTELİ VE MODERN HİZMET’

İlim Yayma Cemiyeti’nin sadece yurt ve barınma hizmeti vermediğini, tüm bunların yanında, eğitim ve kültür alanında da kaliteli ve modern hizmet verdiklerini bildiklerinin altını çizen Aktaş, “İnsanlara yararlı bir hizmetin içindesiniz. Gençlerimizin iyi yetişmesi, eğitimi, ailesine ve toplumumuza faydalı bireyler olması için gayret içerisindesiniz. Çalışmalarınız ve faaliyetleriniz bu amaca hizmet ediyor. Bu hayırlı çalışmalarınızda sizlere başarı ve kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

 Belediye Başkanı Alinur Aktaş, cemiyetin yapacağı çalışmalara imkânlar ölçüsünde desteğe hazır olduklarını belirtirken ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22