AMACIMIZ İYİ FUTBOL OYNAMAK

AMACIMIZ İYİ FUTBOL OYNAMAK

İnegölspor Teknik Menajeri İsmail Güldüren, tek amaçlarının iyi futbol oynamak ve mücadeleci bir oyun sergilemek olduğunu söyledi.

İnegölspor, hafta sonu oynayacağı Altay maçının hazırlıklarını dün Mesudiye sahasında yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Mehmet Bulut nezaretinde kondisyona dayalı çalışma yapan Bordo-Beyazlı ekibin, antrenmandaki neşesi de gözlerden kaçmadı. Yeni futbolcuların da takım arkadaşları ile kaynaştığı görülürken, antrenmanda futbolcuların arzu ve istekleri de dikkat çekti.

 

Antrenman öncesi Altay maçı hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Menajeri İsmail Güldüren, tek amaçlarının iyi futbol olduğunu vurguladı. Güldüren, hiçbir maça kazandık, mağlup olduk, berabere kaldık diye hazırlanmadıklarını ifade ederek; “Bizim tek bir amacımız var; iyi futbol oynamak, mücadeleci bir oyun sergilemek. İnegölspor kadrosundaki bütün oyuncular da bunun bilinci içerisindeler. İnşallah düşüncelerimizi hafta sonu da sahaya yansıtıp Altay karşısında galip gelmeyi hedefliyoruz. İyi oyunculardan kurulu bir ekibiz. Kazanmak istiyoruz” dedi.



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14