AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR

AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Semih Şeherli, ülkenin bütünlüğüne yönelik yapılan saldırılardan her seferinde daha da güçlenerek çıkıldığını belirterek; terör örgütlerinin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını ifade etti.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Semih Şeherli, beraberinde Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve gençlik kolları yönetimi ile beraber önceki akşam mesaide olan Emniyet mensuplarını ziyaret ederek ikramlarda bulundular.

BÖLEMEYECEKSİNİZ!

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Şeherli, ?AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı olarak 10 Aralık Cumartesi akşamı İstanbul´da güvenlik güçlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı hedef alan hain terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Asırlardır olduğu gibi her koldan, ülkemizin dirliğine, bütünlüğüne karşı şer odakları yine iş başında, bütünlüğümüzü bozmaya, gücümüzü kırmaya çalışıyorlar. Biz ise ülke olarak aksine her defasında daha güçlü çıkıyor, birbirimize daha çok kenetleniyoruz. Biz biliyoruz ki onlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Hiçbir zaman başaramayacaklar. Bizler güvenlik güçlerimiz ile birlikte askeriyle, polisiyle tek vücut olup onların karşında duracağız. Ülkemizin birliğine, dirliğine ve istikrarına yönelik terör saldırılarının bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, menfur saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah´tan rahmet kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32