www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Amatör´de Buruk Son

Amatör´de Buruk Son

Süper Amatör Lig´de 2017/18 futbol sezonu hafta sonu oynanan müsabakalar ile tamamlandı. 5 İnegöl temsilcimizden Play-Off vizesi alan çıkmazken, 2 ekip ise 1. Amatör Küme´ye geriledi.

A Grubunda sezona bir üst lig parolası ile başlayan temsilcilerimizden Doğugücü Spor, son randevusunda İnegöl´de konuk ettiği Gürsu Belediyesine 2-0 yenilerek Play-Off umudunu kaybetti. Gruptaki temsilcilerimizden İsaörenspor ise hükmen 3-0´lık galibiyetle iyice rahatladı ve sezonu İznikspor deplasmanındaki formalite maçı ile tamamladı.Ligin yeni, İnegöl´ün köklü kulüplerinden Doğanspor ise Yıldırım Belediyespor´a karşı aldığı 6-2´lik mağlubiyet küme düşmenin üzüntüsünü yaşadı.

 

B Grubundaki temsilcilerimizden Kafkasspor, deplasmanda Orhanelispor´u 2-0 yenerek son haftaya Demirtaşspor, Gülbahçespor ve Keles Gençlik´in ardından 4. sırada girerken, sezonun son maçında evinde lig ikincisi Gülbahçespor´u ağırladı. Kafkasspor, Play-Off için mutlak kazanması gereken bu maçı golsüz beraberlikle tamamlayarak fırsat tepti. Gruptaki ekiplerimizden Gençlergücü ise Hürriyetspor´u 3-2 yenerek sezon defterini kapatırken, Play-Off umutlarını gelecek sezona erteledi. Ligden düşen Mudanyaspor´u 4-1 yenerek nefes alan Yenicespor, sezonun son ve en kritik maçında Burgazspor´a meydan savaşına dönen maçta 5-0 yenilerek ligden düşmenin üzüntüsünü yaşadı.

 

A Grubunda Yenişehir Belediyesi, Yıldırım Belediyesi ve Elmasbahçeler, B Grubunda ise Demirtaş, Gülbahçe ve Keles Gençlik Play-Off Grubuna yükselen takımlar olurken, A Grubunda Doğanspor, Millet Mahallesi ve 1326 Pınarbaşıspor, B Grubunda ise Yenicespor, Bağlarbaşı ve Mudanyaspor 1. Amatör Kümeye düşen takımlar oldular.

 

YENİCE´DEN TEPKİ

Burgazspor-Yenicespor maçı öncesi, maç boyunca ve sonrası Yenicesporlu futbolculara fiziki saldırı yapıldı. Yenicespor teknik sorumlusu Kadir Kahraman, ?Maçta yapılan olaylar nedeniyle sahadan çıkamadık. Taraftarlarımızı ve sporcularımızı dövdüler. Taşkınlıklara polis engel olamadı. Bir polis futbolcumuzu copladı. Mudanya içinden çıkamadık. Dağ yolundan geldik? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00