Amatör´de Derbi Haftası

Amatör´de Derbi Haftası

Süper Amatör ve 2. Amatör heyecanı haftasonu oynanacak müsabakalarla devam edecek. Doğanspor ile Kurtuluşspor arasında oynanacak olan derbi, İnegöllü sporseverleri futbola doyuracak.

Bugün oynanacak olan müsabakalarda Süper Amatör Lig A Grubu ekiplerinden Doğanspor, zirve mücadelesi veren bir başka İnegöl temsilcisi Kurtuluşspor ile karşı karşıya geliyor. Saat 15.00´da Sanayi Sahası´nda oynanacak olan müsabakaya İnegöllü sporseverlerin yoğun ilgi göstermeleri bekleniyor.

A Grubu´ndaki şampiyonluğun adaylarından olan ve Kurtuluşspor ile aynı puanda olup averaj farkı ile zirvede yer alan temsilcimiz Yenicespor, saat 16.00´da Yenice Sahası´nda grubun orta sıralarındaki Burgazspor´u ağırlıyor. Yenicespor, rakibi karşısında puan kaybı yaşamadan iddiasını sürdürmek istiyor.

GÜVENSPOR PUAN AVINDA

Pazar günü ise B Grubu temsilcimiz Karadeniz Güvenspor, saat 16.00´da Kurtuluş Sahası´nda Fethiye İd. Yurdu´nu ağırlıyor. Ligde tutunmaya çalışan Güvenspor, orta sıralarda bulunan ve iddiası olmayan rakibi karşısında 3 puana ulaşmak istiyor.

KAFKAS SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

B Grubu´ndaki bir diğer temsilcimiz Kafkasspor ise, saat 16.00´da Sanayi Sahası´nda Yenişehir Belediye Spor´u ağırlıyor. Kafkas kartalları, son haftalarda yakaladıkları çıkışı zirve mücadelesi veren rakipleri karşısında da sürdürmek istiyor.

2. AMATÖR

2. Amatör Lig müsabakalarının tamamı Pazar günü oynanacak. Hocaköy Spor, saat 14.00´da Kurtuluş Sahası´nda Yenişehir Celtikçi Spor´u ağırlarken İlgar Spor, saat 14.00´da Osmaniye Spor ile karşı karşıya gelecek.

1. Amatör´de tehir edilen Doğugücüspor-M.K. P. Çeltikspor mücadelesi ise Salı günü saat 15.00´da Sanayi Sahası´nda oynanacak. Şampiyonluk iddiasını zora sokan Doğugücü, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07