www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Amatörde Heyecan Dorukta

Amatörde Heyecan Dorukta

Süper Amatör ve 1. Amatör Küme´de futbol heyecanı, hafta sonu oynanacak müsabakalar ile devam edecek.

 

Süper Amatör Lig´de mücadele eden temsilcilerimiz Kafkasspor, Kurtuluşspor, Gençlergücü, Yenicespor ve Karadeniz Güvenspor´un yanı sıra 1. Amatör Küme´de mücadele veren temsilcilerimiz Alanyurtspor, Doğugücü ve Osmaniyespor hafta sonu rakipleriyle karşılaşarak 3 puan savaşı verirken Doğanspor´un karşılaşması ise Perşembe günü oynanacak.

 

ZİRVE HESABI

Süper Amatör Lig B Grubu´nda 3. sırada yer alan ve zirveyi zorlamak isteyen temsilcimiz Kafkasspor, Pazar günü saat 14.30´da Sanayi Sahası´nda grubun 5. sıradaki ekibi Duaçınarı´nı ağırlıyor. Kafkas Kartalları müsabakadan 3 puan alarak hem zirveye bir adım daha yaklaşmak hem de takipçisiyle arasını açmak istiyor.

 

PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜ YOK

B Grubu´nda 4. sırada yer alan temsilcimiz Kurtuluşspor ise, Pazar günü 14.00´da Kurtuluş Sahası´nda ligin son sırasında bulunan Ertuğrulgazi Meskenspor ile karşı karşıya geliyor. Geride kalan 13 müsabakadan yalnızca 4 puan çıkarabilen rakibine karşı zorlanmaması beklenen Kurtuluş´un puan kaybına tahammülü bulunmuyor.

 

YENİCE´NİN İŞİ ZOR

B Grubu´nda 10. sırada yer alan temsilcimiz Yenicespor, 13 maç sonucunda 10 galibiyet ve 3 beraberlik alarak namağlup şekilde zirvede bulunan Gürsu Belediyespor´u konuk ediyor. Tehlike çanlarını en yakından hisseden ekiplerimizden biri olan Yenicespor, Pazar günü saat 14.00´da Yenice Sahası´nda oynanacak olan müsabakadan puan çıkarmak istiyor.

 

DEPLASMANDA PUAN AVI

13 maçta topladığı 12 puanla B Grubu´nda 9. sırada bulunan Gençlergücü, 15 puanla 6. sırada kendisine yer bulan Fethiye İdman Yurdu ile karşı karşıya geliyor. Pazar günü saat 14.00´da Fethiye Sahası´nda oynanacak olan müsabakanın zorlu geçmesi bekleniyor.

BİRİ ZİRVEYE BİRİ KÜMEYE

A Grubu´nda mücadele eden ve geride kalan 14 haftada topladığı 12 puanla 9. sırada yer alan temsilcimiz Karadeniz Güvenspor, Pazar günü saat 12.30´da Sanayi Sahası´nda ligin 3. sıradaki ekibi Hamitlerspor ile karşı karşıya geliyor. Küme savaşı veren Güvenspor´un zirve yarışında bulunan Hamitler karşısında kıyasıya bir mücadeleye girmesi bekleniyor.

 

1. AMATÖR´DE SONA GELİNDİ

1. Amatör Küme 4. Grup´ta 36 puanla 2. sırada yer ala Doğugücü, ligin son maçında Pazar günü saat 14.00´da Atıcılar-2 Sahası´nda Cihanspor deplasmanına çıkıyor. Ligin son sırasında bulunan Osmaniyespor ise Pazar günü saat 10.30´da Sanayi Sahası´nda lider Erdemlispor´u ağırlıyor. 5. Grup´ta ise maç eksiği bulunan iki ekibin mücadelesine yaşanacak. Ligde 7. sırada bulunan temsilcimiz Alanyurtspor, zirve takibinde bulunan 3. sıradaki Hürriyetspor ile Pazar günü saat 12.00´da Kurtuluş Sahası´nda karşı karşıya geliyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36