AMATÖRLER KULÜPLERE DESTEK

AMATÖRLER KULÜPLERE DESTEK

İnegöl Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Amatör Spor Kulüplere desteğini sürdürdü. Süper Amatör Kulübe yer alan5 ekibe 7´şer bin, 1. Küme Amatör Küme´de bulunan 4 kulübe ise 4´er bin TL karşılıksız maddi destekte bulunuldu.

 

Belediye Encümen Toplantı Salonu´nda kulüp başkanları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, destek çeklerini başkanlara teslim etti.

 

?ŞEHRİMİZİN BİR ZENGİNLİĞİDİR?

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş, ?Bugün encümen üyesi arkadaşlarımız ile beraber İnegöl´ümüzün Bursa Süper Amatör ve 1. Amatör Küme´de mücadele eden kulüp başkanları ile bir araya geldik. Hepinizin bildiği gibi Süper Amatör Küme´de 5 tane takımımız var. Yenicespor, Kafkasspor, Kurtuluşspor, Gençlergücü ve Karadeniz Güvenspor Kulübü. 1. Amatör´de de 4 tane takımımız; Alanyurtspor, Osmaniyespor, Doğanspor ve İnegöl Doğugücüspor kulüpleri olmak üzere 2 grupta 9 takım ile mücadele ediyoruz. Bu şehrimizin bir zenginliğidir? dedi.

 

EMEĞİMİZİN OLMADIĞI SPOR KULÜBÜ YOK

İnegöl Belediyesi olarak çok mutlu olduklarını belirten Aktaş, ?Geçmişte bununla alakalı ödüller de aldık. Birçok kulübümüze farklı farklı tesisler yaptık.Allah´a şükürmuhakkak suretle iznimizin, emeğimizin olmadığı spor kulübü yok. Arzu ediyoruz ki hep başarılarla dolu sezonlar geçsin. Hep kupalar İnegöl´e gelsin ama bu mümkün değil tabiki. Nihayetinde bu bir mücadele. Birisi kazanıyor diğeri kaybediyor. Herşeyden önce biz, gençlerimiz kaliteli ortamlarda spor yapsınlar, beraberinde seyri zevki yüksek mücadeleler olsun ve izleyiciler de bundan keyif alsın istiyoruz? şeklinde konuştu.

 

51 BİN TL DESTEK

Her sene başında tüm kulüplere karşılıksız maddi bedel olarak, masraflarla ilgili katkı anlamında takdim ettikleri bir bedel olduğunu hatırlatan Aktaş, ?Az önce ismini zikrettiğimiz 5 Süper Amatör kulübümüze 7 bin lira, 4 amatör küme takımımıza da 4 bin lira çekler takdim edeceğiz. Aynı zaman zamanda arkadaşlarımıza çay ikram edip istişarelerde bulunacağız? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07