AMATÖRLERE BAKANLIK DESTEĞİ

AMATÖRLERE BAKANLIK DESTEĞİ

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Gençlik ve Spor Bakanlığı´ndan amatör spor kulüpleri için temin edilen spor malzemelerini teslim etmek üzere Kurtuluşspor Kulübü´nü ziyaret etti.

 

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber Kurtuluşspor Kulübü yönetimi ile bir araya gelerek Gençlik ve Spor Bakanlığı´ndan amatör spor kulüpleri için temin edilen spor malzemelerini kendilerine teslim ederek başarılar diledi.

KATKILARINI EKSİK ETMİYOR

Ziyarette konuşan Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İlçe Başkanı Âdem Demirel ve yönetim kurulunun jestlerinden mutlu olduklarını söyleyerek; ?Sayın Vekilimiz Hüseyin Şahin daha önce il daimi encümen olduğu dönemlerde de İnegöl amatörüne önemli katkılar sağlamıştı. Bu dönemde de kendisi her zaman yanımızda oldu? dedi.

BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYIN

Öziş ayrıca amatör spor kulüplerde yöneticilik yapmanın fedakârlık istediğini ifade ederek; ?Bizler elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu arada siyasilerinde bizi bu zorlu yolda yalnız bırakmamalarını istiyoruz? diyerek kendilerine malzeme yardımında bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve ilçe yönetimine teşekkür etti.

GENÇLERİN SPORCU AHLAKIYLA YETİŞMESİNİ İSTİYORUZ

Bakanlıktan temin edilen kramponları Kulüp Başkanı Talha Öziş´e teslim eden Şahin, ?Gençlik ve Spor Bakanlığı´ndan aldığımız malzemelerimizi takımlarımıza dağıtıyoruz. Formalar, şortlar, yağmurluklar, kramponlar, çantaları İnegöl´e bağlı mahalle takımlarına dağıttık. Amatör kulüp olup da üst klasmanda mücadele eden 5 takımımız var. Bu 5 takıma da kramponlar dağıtacağız. Araya seçimler girince fırsat bulamadık. İlk olarak Kurtuluşspor takımımız ziyaret ettik. Sizlere kramponları hediye ediyoruz. İnegölspor ile aynı lige çıkacak bir takımımız daha olmasını arzu ediyoruz. Tabi bunlar maddi imkân meselesi. Yöneticilerimiz gençler ve çalışkanlar. Gençlerimizin sporcu ahlâkıyla yetişmesini istiyoruz. Başarılar diliyorum. İnşallah başarılı bir sezon geçirirsiniz? dedi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22