AMATÖRLERE BORDO-BEYAZ DESTEK

AMATÖRLERE BORDO-BEYAZ DESTEK

12 Şubat’ta başlayacak olan 1. Amatör Lig maçlarının öncesinde İnegölspor Kulübü tarafından 1. Amatör Küme takımlarından Doğanspor, Kocatepespor ve Orhaniyespor’a bin 500’er TL’lik maddi yardımda bulundu.

Tesislerde düzenlenen program öncesi açıklama yapan belediye ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, önümüzdeki ay başlayacak olan 1.amatör ligde mücadele edecek olan takımlara başarılar dilediğini belirterek “Şubat 2011 tarihinde başlayacak olan 1. Amatör küme’de mücadele edecek olan birbirinden değerli 3 küme takımımızın çok değerli başkanlarını İnegölspor’umuza davet ettik. İnegölspor olarak gerek süper amatör küme, gerek 1. amatör küme, gerek 2. amatör küme katımlarına yaptığımız nakdi yardımlarla ilgili kendilerine düşen payı takdim etme adına kendilerini buraya çağırdık. Hem de istedik ki, istişare edelim genel anlamda takımlarımızın düşüncelerini, görüşlerini alalım. Ama bizler yerlerine giderek kendileri ile görüşeceğiz. Burada amatör takımlarımızın ve yöneticilerinin ciddi gayretleri ve katkıları var. Bilindiği gibi kısa bir süre önce 1. spor kompleksini tamamladık. Büyük bir aksilik çıkmazsa 15 Şubat tarihine kadar da sanayi spor kompleksini tamamlayacağız. İnşallah iki tarafta kulüplerimize hizmet edecek. Yine aynı şekilde idman sahalarımızı kısa zaman içerisinde tamamlayacağız. Bunun yanında kulüplerimizin kendi içerisinde tesisleşmeyle alakalı önemli girişimleri ve gayretleri var. Ümit ediyorum ki, geleceğimiz olan gençlerimizin daha iyi yetişmesi adına bunların hepsi birer etken olacak. Bu noktada tüm kulüp yöneticilerimize huzurunuzda çok teşekkür etmek istiyorum. Tabi bu işlere emeği geçmiş, geçmiş dönemde ağabeylerimiz var. Onları rahmetli olanlar var. Onları rahmetle minnetle anıyorum. İnşallah kulüplerimizin, arkadaşlarımızın tabi İnegölspor’un da gayretleri, destekleriyle arzu ediyoruz ki başarılı olsunlar, daha üst liglerde olsunlar. Gönlümüz bölgesel amatör ligde de takımımız olsun istiyor. İnegölspor’umuz 2. lige, bak Asya’ya çıksın istiyor. Daha alt düzeyle mücadele eden takımlarımız daha üst liglerde mücadele etsin istiyoruz. Ben bu dilek ve temennisiyle 1. Amatör kümenin hayırlı olmasını diliyorum. Yine maddi olmasa da manevi olarak yardımlarımız devam edecektir. ” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından İnegölspor yöneticileri Doğanspor, Kocatepespor ve Orhaniyespor yöneticilerine 1500 TL değerinde sembolük çekleri teslim ettiler



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14