AMATÖRLERE KAR ENGELİ

AMATÖRLERE KAR ENGELİ

Amatör Liglerde bugün ve yarın oynanması gereken karşılaşmalar tehir edildi. Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonundan yapılan açıklamada, 18-19 Şubat tarihlerinde oynanacak tüm müsabakaların hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiği duyuru

Yoğun kar yağışının sürmesi nedeniyle Bursa’da hafta sonunda oynanması gereken tüm Amatör ve okul müsabakaları iptal edildi. Konuya ilişkin Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan yapılan açıklamada şunlar denildi, “Futbol İl Temsilcisi Cem Gencoğlu ve tertip komitesinin almış olduğu karar doğrultusunda; 18 Şubat Cumartesi ve 19 Şubat Pazar günlerinde oynanacak tüm yerel amatör futbol müsabakaları hava muhalefeti nedeni ile  ileri bir tarihe ertelenmiştir.”

 

Süper Amatör Lig A grubunda lider Gençlergücü ile Meskenspor ve Kafkasspor ile Telekom arasında oynanacak karşılaşmalar önümüzdeki hafta oynanacak.  Karadeniz Güvenspor ise Altınsaban’ın ligden çekilmesinin ardından bu haftayı oynamadan 3 puanla kapatacaktı. Son haftalarda aldığı galibiyetlerle tekrar Play-Off potasına giren Kurtuluşspor, Orhanelispor ile 2. yarının flaş ekibi Yenicespor ise Mudanyaspor ile önümüzdeki hafta karşı karşıya gelecek. 1 Amatör kümede oynanacak olan Gedelekspor-Kocatepe, Tütünspor-Akhisar Demirspor ve İnegölspor-Ataevlerspor karşılaşmaları da önümüzdeki haftaya ertelendi.                                                                              

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22