www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

AMBULANSA BİNMEDİ, YÜRÜYEREK ACİLE GİTTİ

AMBULANSA BİNMEDİ, YÜRÜYEREK ACİLE GİTTİ

Uçucu madde ve alkol kullandıktan sonra kendinden geçen şahıs, ambulansa binmeyi reddedince kendisine ve çevresine zarar vermemesi için polis nezaretinde yürüyerek acil servise gitti.

İddiaya göre, Heykel Mevkii’nde meydana gelen olayda, Rahmi U. (23) isimli şahıs, uçucu madde kullanıp bunun üzerine bir de içki içince kendinden geçti. Daha sonra kendine zarar vermeye başlayan Rahmi U. olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Emniyet Ekipleri  tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Rahmi U.’nun kendine daha fazla zarar vermemesi için ikna konuşmalarına başlayan Emniyet ekiplerinin çabaları sonuçsuz kaldı ve Rahmi U., kendisi için olay yerine gelen Ambulans’a binmeyi reddetti. Emniyet ekiplerinin ve Acil Servis Ekiplerinin ikna çabalarına kulak asmayan Rahmi U., kendi isteğiyle Ambulans’a binmeyeceğini ama yürüyerek Acil Servis’e gideceğini söyledi. Emniyet ekipleri de kendisine daha fazla zarar vermemesi için Rahmi U.’nun isteğini yerine getirdi ve Emniyet ekipleri de Rahmi U.’ya yürüyerek eşlik etti. İnegöl Hastanesi Acil Servis Bölümü’nde tedavi alınan Rahmi U.’nun iki kolu da sargıya alındı.

 

KARAKOLA GELMEYİ DE REDDETTİ

Muayenesi tamamlanan Rahmi U., Emniyet ekiplerinin kendisini ifadesini vermek üzere merkez karakola görmek istemesi üzerine yine zorluk çıkardı. Daha sonra Rahmi U. ifadesini Acil Servis’te verdi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19