www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Amcasının Oğlunu Vurarak Öldürdü

Amcasının Oğlunu Vurarak Öldürdü

İnegöl´e bağlı Kırsal Çayyaka Mahallesi ile Kırsal Lütfiye Mahallesi arasında yolda meydana gelen korkunç cinayette, traktörüyle meyve toplamadan gelen 41 yaşındaki Ertuğrul Kazak, pusu kuran amcasının oğlu İsmail K. tarafından tüfekle vurularak öldürüld

Alınan bilgilere göre olay Çayyaka Mahallesi ile Lütfiye Mahallesi arasındaki yolda meydana geldi. İddiaya göre daha önce aralarında husumet bulunan İsmail K, bahçeden şeftali toplayarak traktörüyle evine dönmekte olan Ertuğrul Kazak´a virajlı yolda pusu kurdu. İsmail K. traktörüyle seyir halinde olan amcasının oğlu olan Ertuğrul K.´ı av tüfeğiyle vurdu.

Kontrolden çıkan traktör yoldan çıkarak yamaca çarparak durabildi. Kanlar içerisinde kalan Ertuğrul Kazak olay yerinde hayatını kaybetti. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen şahıs ise kaçarak kayıplara karıştı. Yoldan geçerken cinayet olayına şahit olan aynı mahallede oturan vatandaşlar 156´yı telefondan arayarak durumu jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak durumu İnegöl Cumhuriyet Savcısına haber verdi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ertuğrul Kazak´ın cansız bedeni İnegöl Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.  Jandarma ekipleri şimdi ise her yerde cinayet olayını gerçekleştiren şahsın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan cinayetin iki amca çocuğunun arasında kan davasından dolayı işlendiği illeri sürüldü.

Haber ve Fotoğraf:Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25