www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

AMED´DEN MİSAFİRPERVERLİK ÖRNEĞİ

AMED´DEN MİSAFİRPERVERLİK ÖRNEĞİ

İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç, deplasmanda 0-0 berabere biten Amed Sportif Faaliyetler maçı öncesi ve sonrası çok iyi karşılandıklarını belirterek Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Ali Karakaş´a, yöneticileri ve taraftarlarına teşekkür etti.

 

 

İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç, Amed Sportif Faaliyetler Kulübü´nün kendilerini çok iyi bir şekilde ağırladıklarını belirtti.

 

BAŞKANLARI DEĞİŞİYOR AMA DOSTLUKLARI DEĞİŞMİYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Güç, ?Mühim olan dostluktu. Ben 3 seneden beri Diyarbakır´a gidiyorum. Sağ olsunlar her sene başkanları değişiyor ama dostlukları değişmiyor. Şimdiki başkanları Sayın Ali Karakaş bizimle birebir ilgilendi. Diyarbakır´ı bize gezdirdi. Misafirperverlik gösterdi. Bize kahvaltı ısmarladılar. Bizimle çok ilgilendiler sağ olsunlar. Bizde onlarla ilişkilerimizi hep aynı tutmaya çalışıyoruz. Bizlerde onlar gibi düşünüyoruz. Diyarbakır iyi bir şehir, iyi bir havası var, büyük bir şehir. Biz orada hiçbir şeyden etkilenmedik. Biz orada çok rahat gezebildik. Bulunduğumuz otelin çevresinde, caddelerinde rahat rahat gezebildik. Biz kötü bir atmosfer görmedik. İyi karşılandık. Kendi adıma ve İnegölspor adına onlara çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar başta başkanları Ali Karakaş´a ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi ağırladılar? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29