www.haberyorumgazetesi.com

AMPULLER SÖNECEK

AMPULLER SÖNECEK

AK Parti ve MHP’ye gönderme yapan Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Salih Berber, 30 Mart günü ampullerin sönüp hilal ve beş yıldızın parlayacağını söyledi. Berber, ‘Şimdi değişim zamanı’ sloganını kullanan MHP’ye de “Deği

Saadet Partisi’nin Ahmet Akyollu Caddesi üzerinde bulunan seçim karargah merkezi de önceki gün açıldı.

SP İnegöl Belediye Başkan adayı Salih Berber, SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü, Saadet Partisi belediye meclis üyesi adayları ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen açılışta Rumeli Beylerbeyi Halil İbrahim Çamlıdere de bir konuşma yapıp Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “Her bahar bir çiçekle başlar” sözüne istinaden Salih Berber’e çiçek takdim etti.

 

HANGİ HEYECANLA HİZMET EDECEKLER

Seçim karargah merkezinin açılışında konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, 5 ayı aşkın bir zamandan beri çalıştıklarını ve çalışmalarının karşılığını da, 30 Mart’ta alacaklarını söyledi. Bu iş inanç işi, azim işi, heyecan işi olduğunu vurgulayan Sütçü, “Heyecanımız olduğu için 6 ay önce yola çıktık. 6 ay öncesinden yola çıkmaya cesaret edemeyenler; aşkı, azmi, heyecanı olmayanlar, daha seçimlere 1 ay varken sahaya çıkanlar… Şimdi size soruyorum; bunlar seçimlerden sonra ilçemize, sizlere hangi heyecanla, hangi aşkla hizmet edecekler. İşte heyecan burada, aşk burada, inanç burada elhamdülillah. İnanç varsa imanda vardır, imkanda vardır” dedi.

 

BAHARI BAŞLATACAK ÇİÇEĞİ SALİH BERBER’E TESLİM EDİYORUM

Ertan Sütçü’nün açıklamalarından sonra Milli Görüş’ün İnegöl’deki sembol ismi olan ve Milli Nizam Partisi’nin ilk üyesi olan Halil İbrahim Çamlıdere de bir konuşma yaptı. 45 yıl önce Milli Nizam Partisi’nin, Milli Görüş’ün kurulduğunu hatırlatan Çamlıdere; “Açılışı Konya`dan yapıldı. İşte o Konya`da açılışın yapıldığı anda hocam konuştuktan sonra bir yaşlı amca sokuldu. Dedi ki Sayın Genel Başkan, konuştukların dünya ve ahret için gayet olumlu ve güzel. Ancak bir çiçekle bahar olur mu. Muhterem hocamın cevabına bakın, ‘Ey amcam her bahar bir çiçekle gelir’ İşte bu sözü söyleyen hocamın sarıldı boynuna, gözlerini öptü. İşte bizde burada bir baharın haftasında şu açılan karargahımızın önünde o günü ilan ediyoruz ve hocamızı bir daha anıyoruz. Ruhun şad olsun hocam. Geriye bıraktığın bütün kardeşlerimiz senin bıraktığın emaneti inançla hedefe ulaştırmak için gece gündüz çalışıyor hocam. Söz veriyoruz hocam, ruhun şad olsun. İşte şimdi o günün çiçeğini burada muhterem Başkanım Salih Berber Beye teslim ediyorum” dedi.

 

AMPULLER SÖNECEK

Halil İbrahim Çamlıdere’nin Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan adayı Salih Berber’e çiçek takdimi sonrasında Salih Berber de bir konuşma yapıt. Miting havasından bir açılış gerçekleştirdiklerini belirten Berber, “İnegöl İnegöl`den yönetilecektir. İnegöl buradaki kadrolardan yönetilecektir. İnegöl Ankara`dan yönetilmeyecektir. İnegöl Allah`ın izni ile buradan yönetilecektir. Onun için şunu açık ve net olarak ifade ediyorum ki şu anda kendisini Ankara`dan desteklerle İnegöl`e takdim edenler, Başbakanın fotoğraflarının yanında bir fotoğrafla kendisini İnegöl`e takdim edenler; eğer İnegöl`ü Başbakan yönetiyorsa, eğer geçmişte İnegöl`ü Başbakan yönettiyse neden 8 tane aday çıkardınız. Neden karşınızda 7 kişi dedi ki ben daha iyi yönetirim. Demek ki İnegöl`ü Başbakan yönetmiyor. Demek ki İnegöl, İnegöl Belediye Başkanı tarafından yönetiliyor. Bunun için değerli kardeşlerim, ben burada bulunan pırıl pırıl kardeşlerimle, Belediye Meclis Üyesi kardeşlerimle iftihar ediyorum. Yine rabbime şükrediyorum ki şu anda İnegöl`ümüzde Allah rızası için bize destek verecek, çalışacak kardeşlerimiz var. Sizler varsınız, inşallah bunun için İnegöllü müsterih olsun, İnegöl`lü rahat olsun, İnegöl`ümüz Saadet`te birleşiyor, İnegöl`ümüz şu anda Saadet diyor, İnegöl`ümüz Saadet’te kenetleniyor ve bir araya geliyor. İnegöllü Saadete koşuyor, müjdeler olsun Saadet geliyor. Erbakan hocamız geldiğinde tüm insanlara bolluk bereket geldi. Allah`ın izniyle 2014 yılında da Saadet gelecek bolluk ve bereket gelecek, sizlerle beraber gelecek, Saadet gelecek yüzler gülecek. Bu bahar 31 Mart`ta 1 Nisan`da bize başka gelecek, gökyüzünde hilal ve beş yıldız parlayacak, ampuller sönecek hilal ve beş yıldız parlayacak inşallah” dedi.

 

DEĞİŞİM ANCAK SAADET’LE OLUR

Konuşması sırasında MHP’nin ‘Şimdi değişim zamanı’ sloganına da gönderme yapan Salih Berber, “İnegöl`de değişim ancak Saadet`le olur, İnegöl`de değişimin adresi Saadet Partisidir. Yanlış adreslerde yorulmaya gerek yok. Yanlışa bir daha girmeye gerek yok. Şu anda 10 senedir yapacağını zaten yapmış olanlara, istedikleri her türlü hizmeti yapmış ve bitirmiş olan arkadaşlarımıza bir iyilik yapma zamanı gelmiştir. Kardeşlerimizi yoruldukları için dinlenme odasına alacağız. Evine göndereceğiz inşallah. Zaten azmi heyecanı olmayanlara bu İnegöl`ü teslim etmek büyük bir yanlışlık olur. Azimli kadrolar burada, inançlı kadrolar burada. Allah`ın izni ile geliyoruz inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle baharımız hayırlı olsun, zaferimiz kutlu olsun. Sevin İnegöl, sen kazanıyorsun, sevin İnegöl Saadet kazanınca İnegöl kazanıyor, sevin İnegöl Saadet kazanınca hiç kimse kaybetmiyor ve hepimiz kazanıyoruz” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından yapılan dualarla seçim irtibat bürosu hizmete açıld



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04