www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Anadolu Günleri 6. kez kapılarını açıyor

Anadolu Günleri 6. kez kapılarını açıyor

Anadolu Günleri 6. kez kapılarını açıyor

Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenecek olan Anadolu Günleri Fuarı, 5-9 Ekim tarihleri arasında Osmangazi Çarşamba Pazarı alanında gerçekleştirilecek.
Anadolu’nun tüm renkleri bir kez daha Bursa’da buluşacak. Resmi açılışının 6 Ekim Cuma günü saat 16.00’da yapılacağı 6. Anadolu Günleri’nde, yine Anadolu’nun, yöresel ürünleri, el sanatları, gastronomisi, müzik ve folkloru bir araya gelecek.
Anadolu Bursa’ya taşınacak
6. Anadolu Günleri’nin Bursa’da, Anadolu rüzgarı estireceğini kaydeden BİLDEF Genel Başkanı Ramazan Alp, “Anadolu Günleri etkinliğimizi, Bursa’mızda Emit ve Yöreks fuarlarını harmanlayarak her yıl geleneksel olarak yapıyoruz. Amacımız; Anadolu’nun tarihi ve turistik dokusunu, kültür ve turizm değerlerini Bursa’ya taşımaktır. Ayrıca Bursa’mızı diğer şehirlerimize tanıtmak da ilk hedeflerimiz arasındadır” dedi.
Ücretsiz gösteriler
Etkinlik hakkında bilgi vermeyi sürdüren Alp, “Bu yıl tasarruf genelgesi ve 11 ilimizi vuran deprem nedeniyle illerimizin valilikleri, belediyeleri ile kültür ve turizm müdürlüklerini davet etmedik. Etkinliğimizde; yöresel ürünler, el sanatları, gastronomi, müzik ve folklor ağırlıklı olacak. Ayrıca 7 Ekim Cumartesi günü etkinlik alan ücretsiz olarak gösteri sunacaktır. Bursalı hemşehrilerimizi kültürlerin buluşacağı Anadolu Günleri etkinliğimize bekliyoruzımızda Atlantis Sirki, 8 Ekim Pazar günü Sıra Gecesi, folklor gösterileri ve sürpriz sanatçılar halkımıza” diye konuştu.


  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19