ANADOLU GENÇLİK MADALYAYA DOYMUYOR

ANADOLU GENÇLİK MADALYAYA DOYMUYOR

29-30 Kasım'da Kestel'de düzenlenen Wushu Qinda Gençler ve Büyükler İl Şampiyonası'na katılan İnegöl Anadolu Gençlik Spor Kulübü, madalyalarla döndü.

29-30 Kasım 2014 tarihinde Kestel’de yapılan Wushu Qinda Gençler ve Büyükler İl Şampiyonası sonra erdi. Şampiyonaya Bursa’dan 10 kulüp ve 200’e yakın sporcu katıldı. Son derece heyecanlı geçen müsabakalar büyük beğeni aldı. İnegöl Anadolu Gençlik Spor Kulübü, turnuvada büyük bir başarı göstererek toplamda 8 birincilik, 6 ikincilik, 4 üçüncülük alarak İnegöl’ü gururla temsil ettiler farkını gösterdi. Anadolu Gençlik Spor Kulübü ayrıca, Wushu Qinda Gençler İl Şampiyonası’nda üçüncülük kupası ve Wushu Qinda Büyükler İl Şampiyonası’nda ikincilik kupası ile İnegöl’e döndüler.

 ‘EL ELE DAHA GÜZEL NESİLLERE’

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı ve Wushu Milli takım Antrenörü Dinçer Değirmenci, “İnegöl Anadolu Gençlik Spor Kulübü sporcularımız hem ahlaklarıyla hem de başarılı müsabakaları ile şampiyonaya damgasını vurdular. Daha güzel ve ahlaklı bir nesil için gençlerimize önem veriyoruz. Onların yetişmesi için hem maddi hem manevi elimizden gelen hizmetleri yapmaya çalışıyoruz. Çağımızda ahlaksızlığın ve uyuşturucunun had safhada olduğunu düşünerek anne ve babalarında bizim gibi kulüplere destek vererek el ele bu gençliği o illetlerden kurtarmaya çağırıyorum. Ailelere seslenerek ‘El Ele Daha Güzel Nesillere’ sloganını hayatımıza düstur edinelim. Tekrar sporcularımı tebrik eder başarılarının devamını beklerim” şeklinde konuştu.

 

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07