Anafen Birinci Yarıyılı değerlendirdi

Anafen Birinci Yarıyılı değerlendirdi

Özel Sevgi Çiçeği Anafen Dershanesi, 2011-2012 Eğitim öğretim dönemi 1. yarıyıl değerlendirme toplantısını Anafen konferans salonunda gerçekleştirdi.

Yapılan değerlendirme toplantısında konuşan Dershane Müdürü Tuncay Uçaş, her ay öğrencilerine KDS (Kazanım Değerlendirme Sınavı)  yaptıklarını, öğrencilerin sınav karnesi ile analiz karnelerini velilere verdiklerini söyledi. Dershane olarak öğretim yılının ilk döneminde yaptıkları faaliyetlerin içerisinde öğrencilerin gelişimi hakkında analizler yaparken ideal değerlendirmenin nasıl yapılacağı konusunda velileri sürekli bilgilendirdiklerini de kaydeden Uçaş; “Kaliteli eğitimin yanında öğrencilerin her türlü araç gereç ihtiyaçlarını da karşıladık. Akıllı tahtalarımızla eğittiğimiz öğrencilerimizin ders, etüt, sınav ve danışmanlık etütlerini gösteren aylık akademik takvimin yanında, internet üzerinden her öğrenciye konu anlatımı ve soru çözümleri içeren Anafen TV ile yine internet üzerinden bire bir ders alabileceği RDS (Randevulu Ders Sistemi)  uygulamaktayız” dedi.

Konuşmasında velilere uyarıda da bulunan Dershane Müdürü Tuncay Uçaş, “Sömestr tatilinin öğrenciler için çok önemli olduğunu biliyoruz. Anafen Dershanesi olarak bizde öğrencilerimizi Check-Up sınavlarına alarak eksik konuları belirleyerek ardında tedavi dersleri ile 2. yarıyıla eksiksiz başlamalarını sağlayacağız” diye konuştu.

2012-2013 dönemi erken kayıtların başladığını da ifade eden Tuncay Uçaş, “Velilerimiz erken kayıtla çocukları için güzel ve kaliteli eğitim fırsatı elde etme imkânına kavuşacaklardır” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07