www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

ANGELACOMA YENİLENDİ

ANGELACOMA YENİLENDİ

İnegöl´ün ilk ve tek 4 yıldızlı oteli Hotel Angelacoma Spa & Wellness müşteri memnuniyetini ön planda tutan kaliteli hizmet anlayışı ile yoluna devam ediyor.

10 yılı aşkın süredir kesintisiz faaliyet gösteren Hotel Angelacoma Spa & Wellness Yönetim Kurulu Başkanı Umut Ortakçı, son dönemde yaptıkları yenileme yatırımlarından bahsetti.

YENİLEMELER MÜŞTERİ BEKLENTİLERİNE GÖRE PLANLANIYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ortakçı, ?Misyonumuz gereği müşterilerimizin talep ve beklentilerini önemsiyor, yapacağımız birçok düzenlemeyi bu doğrultuda planlıyoruz. Misafirlerimizin kaliteli ve huzurlu zaman geçirmeleri ayrıca evlerinin rahatlığını ve konforunu otelimizde yaşamaları için odalarımızı yeniledik. Mobilyasından, banyosuna, perdesinden yer döşemesine kadar yenilediğimiz 90 odamız ile hizmet kalitemizi bir kısım daha arttırdık. Aslında bir anlamda otelimize değil, müşterilerimize yatırım yaptık. Amacımız misafirlerimizin otelimizden dinlenmiş, mutlu ve memnun ayrılmasını sağlayarak onlarla uzun süreli ilişkiler kurmak ve tercih edilebilirliğimizi arttırmak? dedi.

İNEGÖL´DE EŞİ BENZERİ YOK

Yakın zamanda otel bünyesinde yeni bir alacart restorantın da hizmet vermeye başlayacağı bilgisini veren Ortakçı, ?Restorant inşaatımızın yapımında son aşamaya geldik. Eşsiz Uludağ manzarası, şık ambiyansı ve servis kalitesi ile İnegöl´de parmakla gösterilen bir mekân hazırlıyor, profesyonel şeflerimizin ellerinden çıkacak farklı lezzetleri misafirlerimize sunmak için heyecanla gün sayıyoruz? şeklinde konuştu.

 



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00