www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Angelacoma´dan örnek indirim

Angelacoma´dan örnek indirim

İnegöl Diyanet-Sen, Hotel Angelacoma ile yaptığı anlaşma kapsamında kurs tarihi boyunca öğrencilere yüzme etkinliği fırsatı sunuyor.

İnegöl Diyanet-Sen ile Hotel Angelacoma arasında yapılan anlaşma neticesinde İnegöl´deki tüm cami ve Kur´an kursları öğrencilerine yüzme fırsatı sunuluyor. Etkinlikte Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe erkekler, Cuma günleri ise kızlar, cami ve Kur´an kursu eğitmenleri nezaretinde Hotel Angelacoma´da yüzerek bunaltıcı sıcaklarda serinleme fırsatı buluyorlar.

Kur´an kurslarının bitim süresi olan Ağustos ayı sonuna kadar sürecek olan etkinlikten İnegöl´de bulunan yaklaşık 11 bin cami ve Kur´an kursu öğrencisinin faydalanması bekleniyor.

ÇOCUKLARIN KİŞİSEL GELİŞİMLERİNİ DE DÜŞÜNÜYORUZ

Konu ile ilgili konuşan İnegöl Diyanet-Sen Başkanı Ayhan Kızmaz, ?İnegöl Diyanet-Sen olarak Hotel Angelacoma ile yapmış olduğumuz anlaşma çerçevesinde cami ve Kur´an Kurslarında eğitim gören çocuklarımıza yüzme etkinliği düzenliyoruz. Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri erkek, Cuma günleri ise kız öğrencilerimiz cami ve Kur´an Kursu görevlilerimiz nezaretinde bu etkinliğe katılım gösteriyorlar. Bu konuda bize güvenen İlçe Müftülüğümüze, İnegöl Diyanet-Sen görevlilerine, cami ve Kur´an kursu görevlilerimize, Hotel Angelacoma´ya ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz.Çocuklarımız camilerde ve Kur´an kurslarında dini eğitimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda da kişisel gelişimlerini sağlayacakları faaliyetleri yapmaya devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19