www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Animasyon film günleri başladı

Animasyon film günleri başladı

İnegöl Belediyesi, 15 tatil sürecinde çocukların keyifli zaman geçirebilmeleri adına 3 gün süren Animasyon Film Günleri düzenledi.

 Pazartesi günü ilk gösterimi yapılan animasyon film günleri Çarşamba ve Perşembe günleri de devam edecek.2018-2019 eğitim öğretim yılında ilk dönemin sona ermesinin ardından yarıyıl tatili boyunca çocuklar için farklı etkinlikler düzenleyen İnegöl Belediyesi, 5-12 yaş aralığındaki çocukları ödüllü ve birbirinden başarılı animasyon filmleriyle buluşturuyor. 2 haftalık tatilde çocukların hem ilk dönemin yorgunluğunu atması hem de eğlenceli vakit geçirmesi adına 3 gün sürecek 15 Tatil Animasyon Film Gösterimleri başladı.

FİLM GÖSTERİMLERİ PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLADI

İnegöl´de kültür ve sanatın merkezi haline gelen Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi´nde (BMKSM) düzenlenen animasyon film gösterimlerinde, 3 gün boyunca her gün farklı bir film beyaz perdede olacak. Ailelerin biletleri ücretsiz olarak İnegöl Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinden temin edebildiği gösterimler, 28 Ocak Pazartesi günü başladı. İlk gösterimde ?İnanılmaz Aile? filmi İnegöllü miniklerle buluştu. Salonu dolduran çocuklar filmi ilgiyle izlerken, eğlenceli dakikalar yaşadılar. Aksiyonu yüksek olan film, minik izleyicileri tarafından büyük beğeni aldı.

ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE GÜNÜ DE DEVAM EDECEK

3 günlük 15 Tatil Animasyon Film Gösterimleri Salı günü verilen aranın ardından Çarşamba ve Perşembe günleri devam edecek. Biletlerin ücretsiz olarak İnegöl Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinden temin edilebileceği gösterimlerde 30 Ocak Çarşamba günü 14.00´da BMKSM´nde ?Tenten? animasyon filmi gösterimi yapılacak. 31 Ocak Perşembe günü de yine aynı saatte ?Tersyüz? animasyon film gösterimi İnegöllü miniklerle buluşacak.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29