www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ankara Üniversitesi İDH´yi Ziyaret Etti

Ankara Üniversitesi İDH´yi Ziyaret Etti

Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü 4. sınıf öğrencileri, öğretim üyesi Doçent Doktor Yasemin Akbulut, araştırma görevlileri Gamze Kutlu ve Fatih Durur önderliğinde İnegöl Devlet Hastanesini ziyaret ettiler.

"Sağlık Politikaları" dersinin uygulama alanı olarak hastanemizin en iyi örnekleri sergilediğini belirten Doçent Doktor Yasemin Akbulut, ?Teorik olarak ders kitaplarında bahsi geçen konuların İnegöl Devlet Hastanesi´nde hayata geçirildiğini öğrencilerimize göstermek istedik. Sağlık politikaları dersimizin bir kısmını Ankara´daki devlet hastanelerinde pratik olarak yapıyorduk ancak kısa bir süre önce İnegöl Devlet Hastanesi´nin hayata geçirdiği projelerle tanıştık ve bugünden sonra sağlık politikaları dersimizin pratik kısmını İnegöl Devlet Hastanesi´nde gerçekleştirme kararı aldık. Üniversite yönetimi de bana bu konuda destek oldu. Bundan sonra bu işbirliğimizin farklı alanlara yayılarak gelişmesi temennisiyle İnegöl Devlet Hastanesi yönetimini gönülden kutluyorum? dedi.

Hastane konferans salonunda tanıtım sunumu ile başlayan eğitim programı, palyatif servisinin ziyareti, 10 bin adımda Türkiye projesinin tanıtımı, anne dostu projesinin tanıtımı, yalın hastane projesinin tanıtımı ve Sağlık Müzesi´nin ziyareti ile son buldu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71