ANKARA´DAN İNEGÖL´E BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

ANKARA´DAN İNEGÖL´E BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

Ulusal Slogan ve Logo Yarışmasında Logo dalında birinci olan İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Ekici, Ankara´da Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu´nda düzenlenen törenle Kültür Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürün

 

Kültür Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde İLESAM(Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) tarafından düzenlenen ?Esere Saygılı, Korsana Karşıyız? Ulusal Slogan ve Logo Yarışmasında Logo dalında birinci olan İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Ekici, Ankara´da Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu´nda düzenlenen törenle Kültür Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürünün elinden birincilik ödülünü aldı.

 

Törende duygularını dile getiren İrem Ekici, ?Türkiye birincisi olduğum için çok mutluyum. Bu başarıya ulaşmamda danışmanlığımı yapan Edebiyat öğretmenim Metin Kürümoğlu´na, Okul Müdürüm Abdurrahim Mercan´a, desteklerinden dolayı aileme ve İLESAM´a teşekkür ederim? dedi.

 

BURSA´YI HAKKIYLA TEMSİL ETTİK

Okul Müdürü Abdurrahim Mercan, ?Okulumuz İnegöl´de kültür, sanat, sağlık alanlarında yapılan yarışma ve faaliyetlere katılıyor, her yıl önemli başarılara imza atıyoruz. Edebiyat öğretmenimiz A.Metin Kürümoğlu´nun danışmanlığında katıldığımız bu yarışmada Türkiye birinciliği aldık. İlimize ve ilçemize kazandırdığımız bu başarıdan dolayı çok mutluyuz. Geçen yıl da katıldığımız yarışmalarda 3 öğrencimiz ülke finalisti olmuş, 12 öğrencimiz de il ve ilçe birincilik ve ikincilikleri kazanmıştı. Aldığımız bu başarı bizi çok mutlu etti. Bu yarışmada gösterdiği başarıdan dolayı öğrencimiz İrem Ekici´ye ve danışman öğretmeni A.Metin Kürümoğlu´na, desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican´a teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim? şeklinde konuştu.

 

?40´I AŞKIN DERECE ALDIK?

Danışman öğretmen A. Metin Kürümoğlu ise, ?Son 8 yılda danışmanlığını yaptığım yarışmalarda, 40´ı aşkın derece aldık. 2007´den bugüne il, ilçe ve ülke elemelerinde yapılan kompozisyon, şiir, mektup ve benzeri yarışmalarda toplam 14 birincilik, 15 ikincilik, 11 üçüncülük, 5 dördüncülük, 2 beşincilik aldık. Bu durum bizi çok sevindirmekte ve öğrencilerimizi de derslerine motive etmektedir. Geçtiğimiz yıllarda(2012-2014-2015) 3 kez SPK kompozisyon yarışmasında Bursa´yı ülke finallerinde3 öğrencimizle temsil etmiş fakat Türkiye derecesi alamamıştık. Ancak bu yıl İLESAM´ın yaptığı logo yarışmasında Türkiye birinciliği alarak önemli bir başarıya imza attık.Öğrencimizin başarısının devamını dilerim? diye konuştu.

 

İNEGÖL´Ü TEBRİK EDERİZ

Son olarak açıklamalarda bulunan İLESAM Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız, ?Yarışmaya katılımınız için çok teşekkür ederiz. Amacımız emek hırsızlığına karşı farkındalığı artırmaktır. Okulunuz Öğrencisi İrem Ekici´ye bundan sonraki eğitim hayatında başarılarının devamını dilerim. Öğrencilerimizin Korsan yayıncılığa karşı bilinçlenmesinde bizlere ve bakanlığımıza destek olan öğretmen ve idarecilerimize de teşekkür ederim? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68