www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Anne kız hastanelik oldu

Anne kız hastanelik oldu

Orhaniye Mahallesinde annesi ile yaşayan 16 yaşındaki F.A. isimli kız evde bulunan 5 kutu ilacı içerek intihar etmek istedi. Kızının ilaç içerek intihar etmek istediğini öğrenen anne hastane sinir krizi geçirerek kendini bıçakladı.

Olay Orhaniye mahallesinde meydana geldi.  İddiaya göre  annesi ile yaşayan 16 yaşındaki F.A. isimli bir kız çocuğu henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenden dolayı evde bulduğu ilaçları içerek hayatına son vermeye kalkıştı. Annesi işte olan kızı yan komşuları ziyaret etmeye gittiğinde genç kızın yerde hareketsiz yattığını fark etti. Komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.  İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri genç kıza ilk müdahaleyi yaparak İnegöl Devlet Hastanesi´ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan genç kızın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Genç kızı evinde hareketsiz bir şekilde bulan komşuları,  kızın annesi Z. A.´ı arayarak durumu bildirdi.Kötü haberi alan anne, İnegöl Devlet hastanesine geldi. Hastane personeli tarafından sakinleştirilen anne bir süre sonra kızını görmek istedi. Kızının yanına giden anne sinir krizi geçirdi.. Sinir krizi geçiren anne Z. A.  çantasından çıkardığı bıçağı önce hastane personeline salladı daha sonra, kendisinin karın bölgesine sapladı. Sağlık personeli tarafından anında müdahale edilen anne ameliyata alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, çantasından çıkardığı bıçağa ise hastane polisi tarafından el konuldu.   

Olayla alakalı tahkikat devam ediyor.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19