www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Anne Sütüne Dikkat

Anne Sütüne Dikkat

Anne sütünün önemine dikkat çekmek için 1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftası münasebetiyle İnegöl Devlet Hastanesinden bir hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Bir haftalık program kapsamında ilk olarak tüm hastane personelinin destekleriyle kermes

?Yaşayan ve Yaşatan Hastane? ile ?Bebek Dostu?  unvanlarına sahip olan İnegöl Devlet hastanesi 1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftası münasebetiyle bir haftalık çeşitli etkinlikler düzenledi. Etkinliler kapsamında İnegöl Devlet hastanesinde personel tarafından  kermes düzenlendi. Kermeste İnegöl Devlet hastanesindeki tüm bölüm personelleri kendi evlerinde elleriyle hazırladıkları yiyecekleri, giyecekleri, kitap, ayakkabı gibi çeşitli malzemeleri Poliklinikler önünde bulunan boş kantin alanında kendi yeteneklerini sergileyerek pazarladılar. Hastanede çeşitli yetenekleri bulunan hastane personelinin pazarcılık konusunda yetenekleri de renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Kendi elleriyle yaptıkları malzemeleri düzenledikleri kermeste satma çabası içerisinde olan hastane personelleri kendi çalıştıkları bölümleri temsilen tezgahlar açarak bölüm arkadaşları ile birlikte ürünlerini satmaya çalıştılar. Bölümler arası tezgahlarını erken bitirme konusunda rekabete giren hastane personeli elde ettikleri tüm geliri İnegöl Devlet Hastanesi Yaşatma Derneğine bağışlayarak, hastane içerisinde bulunan Emzirme odalarının yenilenmesini ve eksiklerinin giderilmesini sağlayacaklar.

Ayrıca İnegöl Devlet hastanesi 1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftası münasebetiyle tüm personeli ile Anne sütünün önemine dikkat çekmek için Salı günü kermes ile başlayan etkinlikler bir hafta boyunca devam edeceği öğrenildi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71