Annelere Özel Program

Annelere Özel Program

Akademisyen anne olarak tanınan, ?Korkma! İyi bir annesin´ adlı kitabının yazarı Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, 6 Mayıs Pazar günü saat 16.00´da İnegöl AVM´nin konuğu oluyor.

Karşılıksız sevginin tanımı olan annelere verdiği kıymet ve değeri, yıl boyu düzenlediği atölye çalışmaları, söyleşiler, kampanyalar, çekilişlerle sadece bir gün değil her gün gösteren İnegöl AVM, kadınların ilgi alanlarına yönelik gerçekleştirdiği söyleşilerine devam ediyor. Akademisyen Anne olarak tanınan, Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, Mayıs ayında İnegöl AVM´nin konuğu oluyor.

 

Ebeveynlerin çocuklarıyla oynayabilecekleri oyunları anlattığı videoları ve değerli tavsiyeleriyle çok sayıda takipçisi olan #AkademisyenAnne, aynı zamanda ?Korkma! İyi bir annesin? kitabıyla da geniş bir okuyucu kitlesine sahip. ?Aşkla yaptığım mesleğimle ve hayatımda edindiğim en güzel sıfat olan ?annelik? ile birilerine ulaşabildiğimi görmenin, bir anneyi - çocuğu güldürdüğümü hissetmenin hazzı başka hiç bir şeyde yok? diyen Saniye Bencik Kangal, 6 Mayıs 2018, Pazar Günü Saat 16.00´da İnegöl AVM´de annelerle keyifli bir söyleşi yapacak. Ardından hem onların sorularını yanıtlayacak hem de çok sevilen kitabını imzalayacak.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00