ANNELERE ÖZEL GECE

ANNELERE ÖZEL GECE

Özel Ümit Işığı Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ‘Cennetin Çiçekleri Sevgili Anneciğim’ adı altında engelli çocuk sahibi annelere yönelik eğlence düzenledi. Bu yıl birincisi gerçekleştirilen programın geleneksel hale geleceği açıklandı.

Özel Ümit Işığı Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi İnegöl’de yaşayan engelli çocuk sahibi anneleri unutmadı. Anneler haftası nedeniyle Mehter Düğün salonunda engelli anne ve çocuklarına yönelik düzenlenen eğlence programında, engelli çocuğuna 21 yıldır bakan Aygül Karataş, en kıdemli anne seçilirken, programa katılan annelere engelli çocukların el emeği göz nuruyla hazırladıkları çiçekler takdim edildi.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan Kurum Müdürü Emirhan Yılmaz, kurumun 10 Temmuz 2007 yılında hizmete girdiğini ve bünyesinde 200 öğrencinin bulunduğunu ifade ederek, “Özel Ümit Işığı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak, ‘Cennetin Çiçekleri Sevgili Anneciğim’ adı altında engelli çocuk sahibi annelere yönelik eğlence programı tertip etmek istedik. Eğlence programımızın bu yıl birincisini düzenliyoruz ve bu eğlence programının geleneksel hale getirip her yıl düzenlemek istiyoruz. İnegöl’de ki engelli çocukların annesini senede bir seferde olsa anmak ve ellerinden öpmek için program düzenledik. Eğitim kurumu olarak engelli çocuklara en iyi eğitim vermek için çalışıyoruz. Kurum olarak amacımız, engelli çocuklarımızı yetiştirerek, geleceğe hazırlamak” dedi. Yapılan konuşmanın ardından canlı müzik eşliğinde engelli anneleri ve çocukları pistte oynadı. 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07