ANNELERE ÖZEL KUTLAMA

ANNELERE ÖZEL KUTLAMA

Özel Üçel Rehabilitasyon Merkezi, hizmet verdiği engelli öğrencilere ve annelerine yönelik olarak anneler günü programı gerçekleştirdi.

Özel Üçel Rehabilitasyon Merkezi tarafından hizmet verdiği engelli öğrencilere ve annelerine yönelik olarak geçtiğimiz Çarşamba akşamı saat 21.00’de Hikmet Şahin Kültürparkı içerisinde bulunan Alyans Düğün Salonu’nda düzenlenen geceye, Belediye Başkan vekili Turgay Yel, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, öğretmenler, engelli öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

 

350 ANNENİN TÜMÜNÜ YILIN ANNESİ SEÇTİK

Düzenlenen programın açılışında konuşan Özel Üçel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sözer Özbek, 13 yıldan bu yana farklı gelişen çocuklara ve gençlere yönelik hizmet verdiklerini belirterek, “Yaklaşık olarak 350 öğrencimiz var ve biz bütün annelerimizi yılın annesi seçtik” dedi.

 

1’DEN 70’E EĞİTİM VERİYORUZ

Tüm annelerin anneler gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise, “Annelik kutsaldır. Çünkü cennet annelerin ayağının altındadır. Anne olmasaydı hiç birimiz olmazdık. Sadece anneler günü, anneler gününde değil hayatımızın her gününde hatırlanmalıdır. Hepimiz annelerin kıymetini bilmemiz gerekiyor. Özel eğitimle ilgili birçok çalışma yaptık. 10 yıl önce İnegöl’de özel eğitimle ilgili herhangi bir okulumuz yoktu. Şu an 5 tane rehabilitasyon merkezimiz, rehberlik araştırma merkezi, özel eğitim anasınıfımız, ilk okul, orta okul ve meslek liselerimiz var. 23 yaşını dolduran yetişkin engelliler için de halk eğitim merkezimiz aracılığıyla kurslar başlattık. 22 ayrı okulda özel alt sınıfımız var. Artık özel eğitimde anasınıfından başlayıp 1’den 70’e eğitim verebilecek, okullarımız var. Bu akşam programı düzenleyen Üçel Rehabilitasyon Merkezi’ne teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Belediye Başkan Vekili Turgay Yel ise, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak, iyi eğlenceler diledi.

 

Konuşmaların ardından gecede Üçel Rehabilitasyon Merkezi öğretmenlerinden Fatma Topçu ve Fatmagül Kurtuluş işitme engelli anneler için hazırladıkları işaret dili ile şarkı gösterisini sundular.  Program müzik eşliğinde annelerin ve engellilerin oyunlar oynamaları ile devam etti.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07