www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ANTALYA KAMPI İYİ GEÇTİ

ANTALYA KAMPI İYİ GEÇTİ

11 Ocak tarihinde başlayacak olan ikinci yarının ilk haftasında sahasında Kırklarelispor ile karşılaşacak olan İnegölspor, 10 günlük Antalya kampını bu sabah yapacağı son çalışma ile noktalayacak.

Antalya kampını değerlendiren İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, yorucu ilk yarı maçları sonrasında 10 gün süren kamp döneminin son derece yararlı geçtiğini belirterek, sabah ve akşam  olmak üzere günde iki kez gerçekleştirdikleri  çalışmalarda futbolcuların istekli ve arzulu görünmelerinin  gelecek için umut verici olarak değerlendirdiğini söyledi.

Yoldaş, “Kamp sırası içersinde oynadığımız hazırlık maçlarında Birevim Elazığ spor ve  Ankara Demir spor takımları karşısında  oyuncularımın ortaya koydukları performanslarından dolayı  memnunum. Bugün sabah yapılacak çalışmanın ardından bitecek kamp döneminin ardından futbolculara izin verilecek.3 günlük aranın ardından tesislerimizde devam edecek çalışmalar sonra 2 yarıya hazır bir şekilde girmek istiyoruz” dedi.

Hepsinden son derece memnunum

Murat Yoldaş konuşmasını şöyle sürdürdü.”2 yarı ilk yarıya göre çok daha zorlu geçmesi söz konusu.Bu nedenle gerek performans olarak gerekse fizik olarak daha iyi olmak zorundayız.Ligin ilk yarısının son 3 maçını kazanarak devre arasına girmemiz  ilk 5 takım içersinde yer alma ümitlerini arttırmış durumda.İkinci yarıda bu çıkışımızı devam ettirmek için mücadele vereceğiz.Antalya kampına  U19 takımından 6 genç oyuncumuzu götürdük.Gelişim sağlamaları  açısından ve  öz güven kazanmaları  gelecek için önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyorum. İkinci yarıda değerlendireceğim isimler olacaktır. Genç oyuncular ile birlikte  toplam 26 kişi ile gerçekleştirdikleri kampta futbolcuların tamamı iyi niyetle hazırlanan programa ayak uydurmaya çalıştılar. Hepsinden son derece memnunum” dedi.

Murat Yoldaş,”Bir süre önce aramızdan ayrılanlar oldu.  Mevcut kadromuzda şu anda 2’si kaleci olmak üzere toplam 20 futbolcu bulunmakta. İkinci yarıda oynanacak bir birinden zorlu maçlar içersinde yaşanması söz konusu olan sakatlıklar ve cezalı duruma düşmeler olacaktır. Böyle de lige devam edebiliriz. Ancak tüm şartları göz önünde bulundurduğumuzda alternatifli bir kadronun olması iyidir. Bu iş yönetimle ilgili bir durum. Yeni katılan oyuncu olursa iyi olur, olmazsa da mevcut oyuncularımız ile ilk yarıda yaptığımız gibi ikinci yarıda  en iyisini yaparak, İnegölspor’un başarısı için çalışacaklarını söyledi.

SADULLAH ORGAN

 

 



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01