www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Antalya’da İnegöl Rüzgârı

Antalya’da İnegöl Rüzgârı

Mobilya sektörü temsilcilerini buluşturan Furnıtrend Akdeniz Mobilya Dekorasyon Fuarına katılan İnegöllü firmalar, yeni tasarımları ve modelleri ile fuarın ilgi odağı oldu.

Mobilya sektörü temsilcilerini buluşturan Furnıtrend Akdeniz Mobilya Dekorasyon Fuarı, Antalya'da kapılarını açtı. ANFAŞ Antalya Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarın açılışında, 70 firma150 markasıyla yer aldı.  Oturma grupları, çekyat, kanepe, bebek, çocuk ve genç odaları, televizyon üniteleri, yatak ve bazalar, masa ve sandalye grupları, ofis, bahçe, mutfak ve banyo dekorasyonları, aydınlatma ürünleri ve ekipmanları, halı ve zemin döşemeleri, duvar kaplamaları, dekoratif ayna ve aksesuarların yer aldığı fuar, 16 Şubat'a kadar açık kalacak.

Fuarda 20 dolayında İnegöllü firmada yer aldı. İnegöl’de 2 bin m2 alan üzerinde faaliyet gösteren ARNA Ahşap’ta Antalya Furnıtrend Akdeniz Mobilya Dekorasyon Fuarı’nda yeni model ürünleriyle yer alan firmalar arasındaydı.

MOBİLYA DENİNCE AKLA İNEGÖL GELİYOR

Fuara ilişkin açıklama yapan ARNA Ahşap firmasının sahibi Yunus Fışkınçiçek, ilk kez katıldıkları fuarın verimli geçtiğini belirterek, İnegöl’den katılan üretici bir firma olarak, yeni ürettiğimiz modellerimizle yerimizi aldık. Ekonominin daraldığı, ancak 2020 yılının başında KDV oranlarının yüzde 8’e çekilmesi sektörü hareketlendirdi. Bu tür fuarlar artık tüm dünyanın ilgini çeken organizasyonlar. Dünyanın her yerinden iştirak eden sektör temsilcilerine ürünlerimizi sunma fırsatı buluyoruz. Fuarın oldukça verimli geçtiğini düşünüyorum. Özellikle tasarım konusunda kendisini Türkiye’ye kabul ettirmiş olan biz İnegöllü firmalar Antalya fuarı ile tüm dünyanın konuşacağı bir şehir olacağız. İnegöl’ün mobilyada Türkiye’nin başkenti olmasında haklılık payının bu fuar vesilesi ile müşterilerimizin gösterdiği ilgi ile bri kez daha ispatlandı. İnşallah sektör olarakta İnegöl olarakta mobilyada çok daha iyi yerlere geleceğimizi ümit ediyorum” dedi.



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00