AÖF ÖĞRENCİLERİNİ SEVİNDİREN HABER

AÖF ÖĞRENCİLERİNİ SEVİNDİREN HABER

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İnegöl’den 2 binin üzerinde öğrencinin girdiği Açık öğretim sınavlarının İnegöl’de yapılması için başvuruda bulundu. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise açık öğretim sınavlarının İnegöl’de yapılması

İnegöl’den 2 binin üzerinde öğrencinin girdiği sınavlarda yaşanan çile devam ederken, İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sınavların İnegöl’de de yapılması için talepte bulunduğu öğrenildi.

Sınavlar İnegöl’e Alınırsa Yenişehir ve İznik’te İnegöl’de Sınava Girecek

Milli Eğitimden alınan bilgilere göre; İnegöl’e AÖF bürosu açılması konusunda yapılan talep doğrultusunda, büronun açılacağı yerle alakalı bazı isteklerin olduğu öğrenildi.

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün açık öğretim sınavlarının İnegöl’de yapılması için gerekli olan AÖF bürosu için yer tahsisinde ve memur desteğinde bulunacağı öğrenildi. İnegöl’e AÖF bürosu açılması halinde İznik ve Yenişehir’in de sınava İnegöl’de girmesinin uygun olacağı kaydedildi.

Şahin; “Konuya İlgileneceğim”

Konuyla ilgili sevindirici bir açıklamada bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin,  daha önce bu konuyla alakalı kendisine bir şikâyet veya talebin gelmediğini kaydederek; “Bu konuyla ilgili gerekli mercilerle görüşeceğim. Böyle bir sıkıntı varsa çözmek için mücadele ederiz” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07