www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Araali´den İade-i Ziyaret

Araali´den İade-i Ziyaret

İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali, göreve gelmesinin ardından kendisini ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a iade-i ziyarette bulundu.

Yaklaşık 5 yıldır İnegöl Emniyet Müdürlüğü´nde çeşitli görevlerde bulunan İlhami Araali, Baş Komiser olarak geldiği İnegöl´de yapılan son değişiklikler sonucunda 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü´ne yükselmişti. Araali, Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atanan Şükrü Kaplan´ın ardından ise İnegöl Emniyet Müdürlüğüne atandı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, görevine başlayan Araali´yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletmişti.

Bu ziyaretin ardından İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali, Salı günü Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret etti. İnegöl Emniyetine gösterdiği yakın ilgi alakadan dolayı Başkan Aktaş´a teşekkür eden Araali, ?Tüm gücümüzle İnegöl´ün değerine değer katmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnegöl büyük bir ilçe. İnşallah hep birlikte sorunları çözüme kavuşturacağız. İnegöl´de görev yapmak güzel bir duygu. Bizler de İnegöl´e layık olmaya çalışacağız? dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ta Araali´ye bu nazik ziyareti için teşekkür ederek ?Müdürümüzü göreve gelmesinin ardından ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi iletmiştik. Kendisi de bugün bizlere iade-i ziyarette bulundu. Daha önce de ifade ettiğim üzere şehri güzel kılan unsurlardan biri de o şehrin güvenliği ve huzurudur. Huzur ve güvenlik varsa ticarette vardır, ekonomi de vardır, sosyal hayatta canlıdır ve insanlar huzur içerisindedir. Bunu temin eden de şehir merkezlerinde çok değerli emniyet güçlerimiz. Ülkemizin her yerinde görev yapmak çok kutsal ama İnegöl gibi böyle zenginliklerin bulunduğu bir şehirde görev yapmak çok önemli bir olgu. Cenabı Allah İlhami Müdürümüze de bunu nasip etti. İnşallah görev süresi içerisinde İnegöl´de çok güzel hizmetlere imza atacağından zerre misali şüphemiz yok. Belediye olarak da her ne kadar yerel yönetim olarak görülsek de emniyet ayrı bir birim olarak görülse de çok ortak noktalarımız var. Zaman zaman belediyenin iş yapma kabiliyetleri içerisinde destek ve katkılarımız da mutlaka olacak. Bundan önceki müdürlerimizle de hep istişare içerisindeydik. Hepsi İnegöl´ün refahı ve huzuru içindi. İnegöl insanının esenlik içerisinde hayatını sürdürmesi içindi. Bundan sonra da bu artarak devam edecek? diye konuştu.

 Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19