www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ARAÇ FİLOSU GÜÇLENİYOR

ARAÇ FİLOSU GÜÇLENİYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi´nin araç filosunun her geçen gün güçlendiğini ve bu sayede kentin her köşesine hizmetleri ulaştırmanın daha da kolaylaştığını söyledi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ile birlikte Büyükşehir Belediyesi´nin Demirtaş şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi´nin hizmet filosuna yeni eklenen 3 ekskavatörü inceleyerek, ?Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçede 1070 muhtarlığımızın her türlü hizmetinde, altyapısıyla üstyapısıyla her konuda çalışmalarımız sürdürüyoruz. Bursa´nın gelişmesi Büyükşehir ile birlikte oluyor? dedi.

?YERİNDE HİZMET?

Bu kapsamda tüm ilçelerde yeni şantiyeler oluşturulduğunu anlatan Başkan Altepe, ?Mevcut devlet kurumlarından bize devredilen şantiyelerin yanı sıra BUSKİ ve Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de ekip ekipman ve araçlarımızı günden güne güçlendiriyoruz. Özellikle yerinde hizmet vermeye gayret ediyoruz? diye konuştu.

İNEGÖL FARKLI MUSTAFAKEMALPAŞA FARKLI?

Daha önceki dönemlerde olduğu gibi, yaklaşık 150 - 200 km mesafelerde bulunan bir ilçeden diğerine araçların nakledilmediğini söyleyen Başkan Altepe, ?Örneğin İnegöl´ün şantiyesi farklı Mustafakemalpaşa´nın farklı? Her araç kendi bölgesinde çalışıyor. Tüm bölgelerimizin ekip ve ekipmanları farklı? Böylece Büyükşehir Belediyesi´nin güçlü ve donanımlı şantiyeleri oluşturuluyor, hizmet tüm alanlara yayılıyor? şeklinde konuştu.

?YENİ ARAÇLAR DA YAKINDA GELİYOR?

Büyükşehir Belediyesi´nin araç parkının güç kazandığını söyleyen Başkan Altepe, ?Her yeni alınan araçlar da şantiyelerimize güç katıyor. Buradaki 3 adet lastik tekerlekli ekskavatör, filoya yeni eklenen araçlarımızdan? Bunlar yol ve kanal açma, yol temizleme, yıkım, engel kaldırma ve düzenleme olmak üzere her türlü hizmette kullanılıyor. Her biri 500´er milyarlık araçlar filomuza katıldı. Bunlarla birlikte tüm bölgelerde çalışma imkanımız arttı? dedi.

HİZMETLER DAHA YAYGIN ŞEKİLDE SÜRECEK

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi´nin araç filosuna yeni katılacak 120 ilave iş makinesinin de gelecek aylarda teslim alınacağını sözlerine ekleyerek, ?Her alınan iş makinesi ve araçlarla Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini daha da yaygın şekilde sürdürecek. Şehrin tamamı da hizmetten payını alacak? açıklamasını yaptı.

 

HBR: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19