www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Arapların Göz Bebeği Oldu

Arapların Göz Bebeği Oldu

Eurolux firma sahibi Şemi Savaşçı tarafından üretilen Apollon modeli, giyinme odasını yatak odası ile birleştirdi. Türkiye´de ilk olarak üretilen bu ürün, özellikle fuara gelen Arap müşterilerin gözbebeği oldu.

Ürün ile ilgili bilgiler veren firma sahibi Şemi Savaşçı, ?Yeni fuarımız için Apollon modelimizi geliştirdik.Bu modelimizde 16 metrekareye sığabilen giyinme odalı bir yatak odası ürettik. Türkiye´de bir ilk? Giyinme odasını yatak odasıyla birleştiren ilk firmayız. Ürünle alakalı patentimizi aldık, faydalı ürün olarak belirlendi. Ürünümüz 16 metrekare kadar küçük bir alana sığıyor ve içerisinde çok rahat gezilebiliyor. İçindeki komidinleri haricinde yardımcı komidinleri var, şifonyerimiz var, pufumuz var. Artık yatak odasındaki mantığın giyinme odalarıyla birlikte değişmesiyle alakalı ne yapabileceğimizi düşündük, giyinme odasını yatak odasıyla birleştirdik. En azından giyinme odası olmayan evlerde alternatif olarak kullanılabilecek bir yatak odası ürettik.?

 

ARAPLARIN GÖZ BEBEĞİ OLDU

?Ürünümüz Arap müşterilerinin göz bebeği oldu. Araplarda evler büyük ve bu şekilde dolabı da çok rahat sığdırabiliyorlar. Büyük talep oldu, sipariş yazdık. Yurtiçinden de birçok iyi mobilyacı ürünümüzü mağazalarına koymak için numunelerini yazdırdılar? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00