Ardahanlılar Kurtuluşu Kutlayacak

Ardahanlılar Kurtuluşu Kutlayacak

İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Ergün, 23 Şubat 2013 Cumartesi günü Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü kutlamalarına tüm yöre halkını davet e

Bursa Ardahan Dernekleri Federasyonu, hafta sonu Bursa’da Ardahan’ın düşman işgalinden kuruluşunun 92. Yıl dönümünü düzenleyeceği ‘Kurtuluş Gecesi’ ile kutlayacak. Yapılacak gece hakkında İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde de bir basın toplantısı düzenlendi.

İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Ergül ve yönetim kurulu üyeleri ile BUARDEF Yönetim Kurulu Üyesi Osman Özütürk’ün katıldığı basın toplantısında, 23 Şubat 2013 Cumartesi günü Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü nedeniyle düzenlenecek şölene tüm yöre halkının davetli olduğu kaydedildi.

OLAY TV CANLI YAYINLAYACAK

BUARDEF Yönetim Kurulu Üyesi Osman Özütürk, yaklaşık 1 yıl önce kurularak faaliyetlerine başlayan Bursa Ardahan Dernekleri Federasyonu olarak büyük bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlandıklarını anlatarak; “Olay TV’nin ünlü sunucu Hasan Basri’nin sunumuyla Olay TV’den canlı yayınlanacak Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılını hep birlikte kutlayacağız. 23 Şubat 2013 Cumartesi saat 18.30’de Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda başlayacağımız etkinliğimize tüm yöre halkımız davetlidir. Gecenin biletleri İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nden 2,5 TL karşılığında temin edilebilir” dedi.

Dernek olarak BUARDEF’e büyük katkı sunduklarını ve ilk büyük organizasyonlarına geçtiğimiz yaz aylarında Seyran şenliği ile imza attıklarını belirten İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Ergül ise; “BUARDEF’i geçtiğimiz yıl derneğimizin büyük katkılarıyla 23 Ardahan derneğinin bir araya gelmesi ile kurmuştuk. Bursa’da yaşayan 120 bin Ardahanlıyı bir araya getirmek, birlik ve beraberlik içerisinde olmalarını sağlamak için kurulumuna önayak olduğumuz BUARDEF’in Cumartesi günü düzenleyeceği kurtuluş gecesine ilçemizde yaşayan yöre halkının katılmasını bekliyoruz. Gecenin biletleri çok cüzü bir bedelle derneğimizde satılmaya başlanmıştır. Birlik ve beraberlik içinde olacağımız bu gecede dopdolu bir program ile değerli yöre halkımıza unutulmaz bir gece yaşatmayı amaçlıyoruz. Hasan Basri’nin sunuculuğunu üstlendiği gecede ses sanatçısı Sevcan Orhan, Aşık Ahmet Poyrazoğlu, Kafkas ve Davul-Zurna ekibi sahne olacaklar. Büyük bir coşkuya sahne olacak bu gecemize tüm yöre halkımızı bekliyoruz” diye konuştu.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00