www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Arme Oto Center ve Arme Cafe Restaurant Açıldı!

Arme Oto Center ve Arme Cafe Restaurant Açıldı!

Geniş konsepti ve vermiş olduğu hizmetleriyle dikkatleri üzerine çeken Arme Oto Center İnegöl 6 Eylül Caddesi No 38 adresinde açıldı

İnegöl’de otomobil severlere ve ailelerine geniş bir hizmet yelpazesi sunacak olan Arme Oto Center dualarla açıldı. 
Arme Oto Center sunmuş olduğu; Oto galeri, oto kiralama, self servis yıkama, vıp yıkama, oto lastik, cafe-restourant, market ve yedek parça gibi geniş yelpazeli hizmetleriyle aynı zaman İnegöl’de ilk olma özelliği de gösteriyor

HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Kurdele kesimi öncesinde açıklama yapan,”Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, “Belediye Başkanımız Alper Taban’ın selamını iletiyorum. İnegöl bereketli bir şehir, gün geçtikçe yeni iş yerleri açılıyor.Bugün de Arme Oto Center’ın açılışını yapmak için buradayız. İşletme arkadaşlarımıza hayırlı olsun. İş yeri açmak ve kapatmak çok kolay. Önemli olan işletmeyi devam ettirmek. Bu da çevreyle, arkadaşla oluyor. Bu arkadaşlarımızı hep beraber desteklemeniz dileğiyle tekrardan hayırlı olsun diyorum.”

Firma ortaklarından Çetin Yalanız ise yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı

RAHATLIĞINIZI VE ZAMANINIZI ÖNEMSERİZ
“Bugün, İnegöl'ün otomobil tutkunları ve araç sahipleri için büyük bir güne şahitlik ediyoruz. Sizleri Arme Oto Center'ın açılışında ağırlamaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu özel günümüzde yanımızda olduğunuz için hepinize hoş geldiniz diyor ve teşekkür ediyorum.Arme Oto Center, sadece bir oto yıkama ya da bir oto galeri değil, çok daha fazlasını sunan bir konseptin parçasıdır. Bu tesis,İnegöl'de ilk kez görülen geniş bir hizmet yelpazesi sunarak, araç sahiplerine ve ailelerine eksiksiz bir deneyim sunmayı hedefler. Oto yıkama ve VIP yıkama hizmetlerimizle araçlarınızı parlatır, VIP vale hizmetlerimizle rahatlığınızı ve zamanınızı önemseriz. Oto galerimizde kaliteli ve güvenilir araçlar bulabilir, ihtiyacınıza en uygun seçimi yapabilirsiniz. Ayrıca, otobya ve bakım hizmetlerimizle aracınızın yeni gibi görünmesini sağlarız.

CAZİBE MERKEZİ OLACAK
“Arme Oto Center'ı benzersiz kılan şey, sadece araçlar için değil aynı zamanda aileler için bir cazibe merkezi olmasıdır. Cafe-restoranımızda lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilir, çocuklarınızı güvenle oyun alanlarımıza bırakabilirsiniz. Bu tesis, ailecek keyifli vakit geçirebileceğiniz bir yerdir. Arme Oto Center'ı hayata geçirirken öncelikli amacımız, İnegöl ve çevresindeki topluluğa değer katmaktı. İhtiyaçlarınıza uygun kaliteli hizmetleri sunmak ve bu deneyimi unutulmaz kılmak için buradayız. Bu projenin başarısında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Müşterilerimize ve İnegöl halkına söz veriyoruz ki Arme Oto Center olarak sizlere en iyi hizmeti sunmak ve hep birlikte bu yolu paylaşmak için burdayız.  Bu özel günümüzde bizimle olduğunuz için teşekkür ederim. Hep birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum."



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19