BOZUK DÜZENİ DEĞİŞTİRMEYİ GELİYORUZ

BOZUK DÜZENİ DEĞİŞTİRMEYİ GELİYORUZ

Saadet Partisi Hanım Kollarının ilçe divan toplantısında konuşan SP Belediye Başkan adayı Salih Berber, "Bu düzen bozuktur. Bu tezgâh bozuktur. Bozuk tezgâhtan düzgün iş çıkmaz. İşte biz bu düzeni değiştirmek için Saadet Partisi diyoruz” dedi.

Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan adayı Salih berber, özellikle son günlerde İnegöl’de yaşanan asayiş olaylarına dikkat çekti. “Saadet Partisi kazandığı zaman, İnegöl kazanmış olacak” diyen şöyle devam etti: “Saadet Partisi kazandığı zaman çocuklarımızın geleceği kazanmış olacak. Çocuklarıyla ilgili endişe duyan anneler varsa, babalar varsa adres bellidir, bunun kurtuluş yolu, emniyet adresi Saadet Partisi’dir. Eğer bir anne, bir baba çocuğunun bir çetenin kurbanı olmasını istemiyorsa, bunun adresi bellidir. Bir anne bir baba oğlunun mahkeme koridorlarında yâda hastane odalarına düşmesini istemiyorsa yahut bir kavgada kurban olmasını istemiyorsa bunun adresi Saadet Partisidir. Özellikle İnegöl’deki hanım kardeşlerimize seslenmek istiyorum, bulunduğunuz ortamda çevrenizde bu güzel insanların çalışmalarına destek verin. Sizlerle beraber istişare ederek sizlerinde görüşlerinizi alarak İnegöl’de hizmet için bu yola çıktık, sizlerinde bu güzel kervana katkınız olsun.”

BU DÜZEN BOZUKTUR

Salih Berber’in açıklamalarından sonra konuşan Saadet Partisi hanım kolları başkanı Remziye Özkan ise “Saadet Partimiz, dün Ankara’da yaptığı aday tanıtım programında bir kez daha tüm dünyaya belediyecilik nedir, nasıl olmalıdır göstermiştir. Bir kez daha tüm dünyaya zaferi müjdelemiştir. Unutmamak gerekir ki, biz, partilerin değil düzenin alternatifiyiz. Bu düzen bozuktur. Bu tezgâh bozuktur. Bozuk tezgâhtan düzgün iş çıkmaz. İşte biz bu düzeni değiştirmek için Saadet Partisi diyoruz” dedi.

GELECEK NESİLLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Gelecek nesiller için çalıştıklarını ifade eden Remziye Özkan “Her zaman söylediğimiz gibi biz seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz. Bu bozuk düzen ortadan kalksın, faiz yok olsun, ahlaksızlıkların tümü tarihe gömülsün diye çalışıyoruz, çabalıyoruz. Bunları yaparken de sadece Allah’a güveniyoruz ve yardımı da yine sadece Allah’tan istiyoruz. Bize zararı olur diye Hakkı söylemekten, savunmaktan vazgeçemeyiz. Milletin maddi ve manevi huzuru için çalışır, başkalarına faydalı olmaya çalışırız. Bugün içinde yaşadığımız dünyada akan kan Müslüman kanı.  Dünyaya ırkçı emperyalizm hâkim olduğu için zulümler oluyor. Tekrar bir Saadet Dünyasının kurulması Millî Görüşçülerin gayretiyle olabilir. Bu gayreti, bu cihadı yapacak olan Saadet Partisi’dir” diye konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07