Vicdansız Sürücü

Vicdansız Sürücü

İsaören Mahallesi mevkiinde sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobilin çarptığı vatandaş yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kazaya sebebiyet veren sürücü, yaralıyı yerde bırakarak ardına bakmadan kaçtı.

Edinilen bilgiye göre kaza, geçtiğimiz Cumartesi günü akşam saatlerinde İsaören Mahallesi´nde meydana geldi. İddiaya göre mahalle üzerinde yaya halde seyir halinde olan Eyüp Girgin isimli vatandaş, sürücüsü ve plakası henüz bilinmeyen bir otomobilin çarpması sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Eyüp Girgin, çarpmanın şiddeti ile yola savrulurken kazaya sebebiyet veren vicdansız sürücü ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Kazaya şahitlik eden mahalle sakinleri, acı içerisinde yerde yatan yaralı Eyüp Girgin´in yardımına koştular. Yaralı Eyüp Girgin, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı´nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan kontrollerin ardından yaralı Eyüp Girgin´in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07