www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Arsız Hırsız Aynı Yeri 3 Defa Soydu

Arsız Hırsız  Aynı Yeri 3 Defa Soydu

Mahmudiye mahallesi Anafartalar caddesinde faaliyet gösteren manav dükkanı hırsızın hedefi oldu. Pişkin hırsız bir gün arayla 3 kez üst üste aynı manava girerek para ve meyve çaldı.

Olay Mahmudiye Mahallesi Anafartalar caddesinde faaliyet gösteren manav dükkânında meydana geldi. Anafartalar Caddesinde faaliyet gösteren manav dükkânı arsız bir hırsızın hedefi oldu. Pişkin hırsız bir gün arayla 3 kez üst üste aynı manava girerek para ve meyve çaldı. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Manavcı esnafı canından bezdiren hırsız güvenlik kamerası olmasaydı az daha baba ile oğlunun arasının açılmasına yol açıyordu.

 Konuyla ilgili açıklama yapan manav sahibi Ahmet Ö.; ?Sabah ben dükkana bakıyorum gece ise oğlum bakıyor. Ben geldiğimde bozuk para bulamadım oğluma neden bana bozuk para bırakmıyorsun. Ben dükkana gelip sağdan soldan para arıyorum. Adeta bu yüzden birkaç gün üst üste nerdeyse oğlumla birbirimize düştük. Bunun üzerine güvenlik kamera görüntülerini inceledik gece parayı götüren şahıs, sonra bir daha gelip bu kez de 900 TL parayı alıp gidiyor. Önceki gecede gelip tekrar dükkana giren aynı şahıs, bu kez para bulamayınca muz alıp gitmiş. Polislerin biran önce hırsızı yakalamasını istiyorum. Canımızdan bezdirdi bizi. Allah´ından bulsun.? İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19