Arslan, Güven Tazeledi

Arslan, Güven Tazeledi

İnegöl Yozgatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği olağan kongresinde mevcut başkan Mustafa Arslan güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

İnegöl Yozgatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği olağan kongresi Pazar günü saat 17.00´da dernek lokalinde gerçekleşti.

Gerçekleşen kongrede mevcut başkan Mustafa Arslan güven tazeleyerek tekrar İnegöl Yozgatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanı seçildi.

Kongreden sonra dernek yönetimi tarafından yapılan açıklamada ?Derneğimizin Olağan Kongresine Katılarak Bizleri Yalnız Bırakmayan İnegöl Belediye Başkanımız Sayın Alper Taban´a Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Mustafa Ersan ve Yöneticilerine, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Aytekin Torun ve Yöneticilerine, Ülkü Ocakları İlçe Başkan Vekili Sefa Turan ve Yöneticilerine, İyi Parti İnegöl İlçe Başkan Vekili Sayın Muzaffer Karaca ve Yöneticilerine, Çerkes Adıge Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Sayın Şevket Coşkun ve Yöneticilerine, İÇDER Başkanı Sayın Mehmet Yurttutan ve Yöneticilerine, Posoflular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Sayın Cavit Dülger ve Yöneticilerine, Önceki Dernek Başkanlarımız ve Yöneticilerine ve Kıymetli Hemşerilerimize Teşekkür Ederiz.? İfadeleri kullanıldı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68