?ARTIK ACIYA DOYDUK?

?ARTIK ACIYA DOYDUK?

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necmi Demir, her türlü terörü şiddetle kınadıklarını belirterek; ?Bir an önce bitmesi için siyasilerin verdiği sözleri tutmasını, ülkemizde yeniden barışın tesis edilmesini, anaların ağlamamasını ve çocukların yetim ka

CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, İnegöllü şehit Hüseyin Gencer´in üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek teröre lanet okudu.

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, ?Maalesef ki, her gün güzel ülkemizin dört bir yanından terör saldırıları ve şehit haberleri geliyor. Bingöl´ün Genç İlçesinde ayrılıkçı PKK terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan 26 yaşında, bir yaşına bin erkek çocuk babası Hüseyin Gencer uzman çavuşumuzun acısı ilçemiz Kurşunlu Beldesinde yaşayan baba ocağına düştü. Şehidimizi toprağa verirken haber merkezlerine Trabzon Maçka´da çıkan çatışmada 2 şehit olduğu haberi geldi. Mehmetçiğimiz Ferhat Gedik ve küçük çocuğumuz Eren Bülbül´e de Allah´tan rahmet diliyoruz. 15 yaşındaki Eren´in sosyal medyadaki paylaşımı bizlerinde içini çok acıttı. Ve Eren´i tıpkı onun istediği gibi ?İyi ki varsın Eren´ diyerek bir kez daha buradan rahmetle anıyoruz. Daha Maçka şehitlerimizi toprağa vermeden Batman Kozluk´da bölücü PKK ile çıkan çatışmada 2 şehit haberi daha geldi. Ülkemizin her tarafından terör ve şehit haberleri ardı ardına geliyor. Bu vesile ile ayrımsız tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet acılı ailelerine Türk Silahlı kuvvetlerimize ve ülkemize başsağlığı diliyoruz. Allah sabırlar versin.?

?ARTIK ACIYA DOYDUK?

?İnegöl şehidini bağrına basarken acılı annenin taziye çadırındaki sözleri yürekleri dağladı; ?Oğlum, iki gündür dünya koptu insanlar akın akın evimizi doldurdu ama senin yerin dolmuyor´ sözleri duyanları gözyaşlarına boğdu. İnegöl´ümüz şehidini binlerce kişinin katılımı ile ve şehidimize yakışır bir saygınlıkta ve uğurlama ile toprağa verdi. Cenazeye katılan birçok insan birbirine; ?hani terör ve çatışma bitecekti, artık şehitler gelmeyecek, analar ağlamayacaktı´ diye soruyordu. Taziye çadırında şehidimizin yakını bir bayan ?neden hep bizim evlerimize şehit geliyor, artık acıya doyduk, artık şehit istemiyoruz´ diye tepkisini dile getirdi. Bizler her türlü terörü şiddetle kınıyor, bir an önce bitmesi için siyasilerin verdiği sözleri tutmasını, ülkemizde yeniden barışın tesis edilmesini, anaların ağlamamasını ve çocukların yetim kalmamasını istiyoruz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07