www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ASAYİŞ BERKEMAL

ASAYİŞ BERKEMAL

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaklaşan kurban bayramı nedeniyle uygulamalarını arttırdı. Uygulamalar sırasında birçok araç didik didik arandı.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sıklaştıran emniyet ekipleri, Ahmet Türkel çevre yolunda ve Nuri doğrul caddesi üzerinde uygulama gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen uygulama sırasında araçlar didik didik aranırken, sürücülerin ve araçların içerisinde bulunan vatandaşların bilgi ve belgeleri incelendi. Yapılan uygulamalar sırasında herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sıklaştıran emniyet ekipleri, Ahmet Türkel çevre yolunda ve Nuri doğrul caddesi üzerinde uygulama gerçekleştirdi.

Araçlar Didik Didik Arandı

Yapılan uygulamalar sırasında araçlar didik didik aranıyor. Araç bilgilerinin yanı sıra, sürücü bilgileri ve araç içerisinde bulunan şahıslarında bilgileri sorgulanıyor. Yapılan sorgulamalar sırasında suç teşkil eden durumlar varsa, emniyet ekipleri harekete geçip gerekli işlemleri yapıyor. Herhangi bir suç teşkil edecek durum yoksa sorguların ardından vatandaşlara teşekkür ediliyor ve güzergâh üzerinde geçişi sağlanıyor.

GBT Sorgusu Yapıldı

Emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği son uygulama noktası Nuri doğrul caddesi oldu. İnegöl Belediyesi yanında gece geç saatlerde uygulama gerçekleştiren Emniyet Ekipleri, araçları denetimden geçirirken, birçok vatandaşın bilgilerini sorguladı. Yapılan uygulamalar sırasında herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

Kurban Bayramı için sürücüler uyarılıyor

Emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği uygulamalarda yaklaşan Kurban Bayramı dolayısı ile sürücülere direksiyonda telefonla uğraşmamaları, uykusuz yola çıkmamaları, lastik ve araç bakımlarını yaptırmaları, emniyet kemerlerini takmaları, diğer sürücülere ve yayalara saygılı olmaları konusunda uyarılarda bulunarak önemli bilgiler veriyorlar.

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi

 

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,49% -0,03
  • EURO

    34,64% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2435,72% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00