www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Asfalt Çalışmaları Sürüyor

İnegöl Belediyesi, Mesudiye Mahallesi´nin ardından Ertuğrulgazi Mahallesi´nde asfalt uygulama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 İnegöl Belediyesi, yağışların sona erip havaların ısınmasıyla birlikte Mesudiye Mahallesinde startını verdiği asfalt çalışmalarını Ertuğrulgazi Mahallesi´nde sürdürüyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bugün Başkan Yardımcısı Adil Kansu ile birlikte Özkervan, Ahsen ve Kar Sokakta devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

 YAZ SEZONUYLA BİRLİKTE ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

İnceleme sırasında bir açıklama da yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yağmurların bitmesi ve yazın gelmesiyle beraber özellikle asfalt çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Belediyenin yılın 365 günü hizmet veren bir kuruluş olduğuna vurgu yapan Aktaş, ?Kapalı alanda yapılan hizmetler var ama özellikle asfalt ve yol çalışmaları yaz süreci içerisinde daha sağlıklı, daha kaliteli ilerleyen işler. Bu manada yeni adıyla Ertuğrulgazi Mahallemizde yoğun bir asfalt çalışması var. Burada İnegöl Belediyesi olarak bizim asfalt çalışmasını yaptığımız gibi Büyükşehir Belediyemizin de özellikle yandaki caddeyle alakalı yaptığı çalışma var? dedi.

 ÇALIŞMALAR ÇOK YOĞUN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEK

Asfalt çalışmalarının tek bir bölgede değil çok farklı cadde ve sokaklarda çeşitlendirilerek devam ettiğine de dikkat çeken Aktaş, ?Beraberinde devam eden şantiyelerimiz var. Onlarda da yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Hamdolsun İnegöl Belediyesi durmadan heyecanla yoluna devam ediyor. Bugün burada Ertuğrulgazi Mahallesi Özkervan ve Ahsen Sokakta İnegöl Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülen asfalt kaplama çalışmalarını incelemek için bir aradayız. Ayrıca yan tarafta da zemin değişimi ile hazır hale getirdiğimiz Büyükşehir Belediyemiz tarafından asfalt çalışması yapılacak olan Kar Sokakta da çalışmalar devam ediyor. Özellikle ifade ettiğim gibi asfalt çalışmalarının kaliteli şekilde yapılabilmesi için hava sıcaklığı ve yağmur çok önemli bir unsur. Daha önce de biliyorsunuz Mesudiye´de çalışmamız vardı. Tabi inşallah bu süreç içerisinde çok yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam edecek? diye konuştu.

 ?TEMENNİMİZ PIRIL PIRIL CADDE VE SOKAKLAR?

Asfalt çalışması hakkında teknik detaylar da veren Aktaş, ?Burada toplam 730 metrelik yolda asfalt kaplama işlemi öncesi ekiplerimiz tarafından zemin değişimi yapılarak kaldırım ve parke uygulaması da gerçekleştirildi. 1600 ton PMT ve 1450 ton uygulaması gerçekleştirildi. Bu bölge, Naire Çikayeva Anadolu Lisesi ile beraberinde burada oluşan yeni düğün salonları ve özellikle Alanyurt yolundan Hamzabey Caddesine geçişle ilgili çok önemli bir güzergah olduğu için burası çok ama çok önemli bir bölge. 310 bin TL´lik de bir maliyet söz konusu. İnşallah bu çalışma burada bittikten sonra farklı bir noktada hızlı bir şekilde devam edecek. Temennimiz sorunun ve sıkıntının kalmadığı pırıl pırıl sokaklar ve caddeler. Bu çalışma bittikten sonra da bölgede ciddi bir rahatlama ve kalite geleceğine inanıyorum. Bu sıcağa rağmen özveriyle çalışan personelimize ve müteahhit firma çalışanlarına da teşekkür ediyorum? açıklamalarında bulundu.

 Başkan Aktaş, açıklama sonrası asfalt makinesi üzerine çıkıp asfalt dökerken, ayrıca bölgede incelemelerde de bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87