ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetler üzerine hasar gören yollarda asfalt ve yama çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi`nin son adresi Mobilya Sanayi Zafer Caddesi oldu.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen asfalt ve yama çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgilendirmelerde bulundu.

15 METREDEN BÜYÜKSE ÜSTYAPISI BÜYÜKŞEHİRE AİT

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, İnegöl Belediyesi olarak baharın gelmesi ve havaların düzelmesiyle birlikte 2015 yılı üst yapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ağır geçen kış şartlarından dolayı özellikle şehir içi yollarımızdaki asfalt hasar görmüş ve bu yollarda çukurlar meydana gelmiştir. Vatandaşlarımızdan gelen şikâyet ve talepler üzerine hasar gören yollar ekiplerimizce incelenmiş ve aciliyet durumuna göre bir çalışma planı oluşturulmuştur. Ekiplerimiz Belediyemizin sorumluluk alanında olan ve acil müdahale edilmesi gereken caddeler, sokaklar ve kavşaklarda asfalt ve yama çalışmalarına başlamıştır. Ancak Büyükşehir kanundan dolayı 15 metreden büyük olan cadde ve sokaklar Büyükşehir kontrolüne geçmiş olup bütün üst yapı çalışmaları Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılmaktadır. Köyden mahalle statüsüne geçen kırsal mahallerimizde ve şehrimizin diğer mahallelerinde anayol güzergâhındaki asfalt yama şikâyetleri de yine Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılmaktadır. Şehrimizin sokaklarında BUSKİ tarafından yapılan su ve kanalizasyon gibi altyapı çalışmalarından kaynaklanan asfalt yamaları da BUSKİ tarafından yapılacaktır. Bu durum şehrimizdeki diğer kamu kurumları için de geçerlidir. Ekiplerimiz sistemdeki şikâyetlere göre başladıkları çalışmalarda bugün Mobilya Sanayi Zafer Caddesi'nde çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu çalışmaların ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24