www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

AŞIRI HIZ KAZA GETİRDİ

AŞIRI HIZ KAZA GETİRDİ

Halk Eğitim Merkezi önünde bulunan kavşakta çarpışan otomobil ile kargo aracı,savrularak önce kaldırımdaki yayaya, ardından da boş arazi üzerindeki kalaslara çarparak durabildi. Meydana gelen kaza 3 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 15.00 sıralarında yeni Halk Eğitim Merkezi Binası önünde bulunan sokak üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre; Adnan Menderes Bulvarı´ndan gelerek Kartal Sokak üzerine çıkan Engin Yılmaz idaresindeki 16 PU 808 plakalı otomobil, Paşaören Sokak üzerinden gelerek Kartal Sokak üzerine geçmek isteyen Taner Yenilmez idaresindeki 16 PM 954 plakalı kargo aracı ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile savrulan araçlar önce kaldırım üzerinde yürümekte olan 75 yaşındaki Dursun Eren´e çarptılar ardından ise boş arazi içerisinde bulunan kalaslara çarparak durabildiler.

ARAÇLARIN ALTINDA KALDI

Meydana gelen kazada araçların altında kalan Dursun Eren´in yanı sıra 16 PU 808 plakalı otomobil içerisinde bulunan sürücü Engin Yılmaz ve yolcu Peruze Yılmaz vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandılar. Yaralı Dursun Eren ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı´nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralanan ve araç içerisinde sıkışan Yılmaz çifti ise önce İtfaiye ekiplerinin yardımı ile sıkıştıkları yerden kurtarıldılar akabinde ise Acil Servis´e sevk edilerek tedavi altına alındılar.

Korkunç kazada yaralanan şahısların hastanede yapılan kontrollerinin ardından durumlarının iyiye gittiği öğrenilirken araçlarda ağır maddi hasar meydana geldi.

 

MERAKLI VATANDAŞLAR YİNE İŞ BAŞINDA

Kaza sonucunda çıkan gürültü, tüm mahalle sakinlerini sokağa döktü. Bazı vatandaşlar kazada yaralanan vatandaşların kurtarılması için yardım etmek isterken bazıları ise sadece meraklarını gidermekle yetindiler.

 

Kazaya karışan araçların bölgeye intikal eden kurtarıcılar yardımı ile otoparka çekilmesi sonucunda kaza mahallinde hayat normale döndü.

 

Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02