www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Askere selam harekata devam

Askere selam harekata devam

İki yüzlü batılılara inat bir selamda gazeteci Şerif Gürbaş´tan

Avrupa kulüplerinde oynayan Türk futbolcuların asker selamı vererek Türk askerine barış pınarı harekatında destek vermesini içine sindiremeyen batılara inat bir selamda Gazeteci Şerif Gürbaş´tan geldi. Gazeteci Şerif Gürbaş, yazısında batılılara verdi veriştirdi?

MEHMETÇİĞE SELAM OLSUN

40 yıldır ülkemizin yakasını bırakmayan terör belasına karşı en ciddi operasyon 8 gün önce Suriye topraklarında başladı ve başarı ile devam ediyor. Operasyona ÖSO´da (özgür Suriye ordusu) büyük destek veriyor?

Barış pınarı adı verilen operasyon, ülkemizin uluslararası hukuktan kaynaklanan hakları, BMGK´nin terörle mücadeleye yönelik özellikle 1373 (2001), 1624 (2005), 2170 (2014), 2178 (2014), 2249 (2015), 2254 (2015) sayılı kararları ve BM sözleşmesinin 51´inci maddesinde yer alan ?Meşru Müdafaa Hakkı? çerçevesinde, Suriye´nin toprak bütünlüğüne saygılı olarak icra edilmektedir.

Daha önce Fırat Kalkanı Harekâtı ve Zeytin Dalı Harekâtı´nda olduğu gibi, harekâtın planlama ve icrasında sadece teröristler ile bunlara ait barınak, sığınak, mevzii, silah, araç ve gereçler hedef alınmakta, sivil/masum kişilerin ve harekât bölgesindeki tarihi, kültürel, dini yapılar, altyapı tesisleri ile bölgede bulunması muhtemel dost ve müttefik ülke unsurlarının zarar görmemesi için her türlü dikkat ve hassasiyet gösterilmektedir.

Hal böyle iken terörü yıllardır besleyip büyüten, onlara her türlü silah mühimmat ve lojistik destek vererek başta ülkemiz olmak üzere, komşu Müslüman ülkeleri tehdit eden ABD ve batılılar, operasyona çok ivedi refleks vererek karşı çıktılar. Ülkemizin yıllardır yaşadığı terör belasını görmezden gelen bu ikiyüzlüler, şimdi her alanda ülkemizi yaptırım ve ambargolarla tehdit ediyorlar.

Bu operasyon batılıların ülkemize beslediği kini ve nefreti bir kez daha gün yüzüne çıkarmış oldu.  Başta ABD olmak üzere Avrupa ülkelerinin, 40 yıldır şehit edilen askerimizi, polislerimizi ve masum sivillerimizi görmeyip, katil sürülerine sahip çıkması, bize bir kez daha domuzdan post, batıdan dost olmaz sözünü hatırlattı.

Aslında batılı ülkelerin ne mal olduğunu biliyorduk ta, Müslüman ülkelerin başındaki kral soytarılarına, hele varlığını Türkiye´ye borçlu KKTC´nin başındaki zata ne demeli. Tek kelime ile yazıklar olsun?

Sözde dost ve müttefiklerin ve halk olarak her fırsatta sahip çıktığımız Müslüman Ülkelerinin satılmış liderlerinin ülkemize yönelik almış olduğu kınama ve yaptırım kararları ise ülkesini seven tüm ulusumuzu bir anda tek yumruk yapıverdi.

Terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP hariç, tüm siyasi partiler, barış pınarı harekâtına tam destek vererek farkını ortaya koymuştur. Yine hangi ırktan, hangi siyasi görüşten olursa olsun, tüm vatanseverler, barış pınarı harekâtına sahip çıkarak devletinin yanında yer alarak askerimize moral oldu.

Özellikle milli takım oyuncularımızın Avrupa şampiyonasında oynadığı maçlarda verdiği asker selamı Batılı ülkelere dert oldu. Sözde düşünce fikir özgürlüğünde dünyaya maval okuyan bu zavallı batılılar, ülkelerinde futbol oynayan Türk oyuncuları dışlamaya başladılar.  Türk asıllı futbolcularımızın asker selamını içlerine sindiremeyen batılılar iyi bilsinler ki, her Türk asker doğar ve her Türk vatanına milletine aşkla bağlıdır. Vatanı için canını seve seve feda eder?

Batılıların yaptırımları ve ambargoları, ülkelerinde yaşayan Türklere yaptığı ırkçı yaklaşımlar, en kısa sürede hem devlet nezdinde, hem de millet nezdinde karşılığını bulacaktır.

Bizler Türk milleti olarak bir ve iri olursak, Allah´ın izni ile hiç bir güç bizi bölemez ve yıkamaz. Türk milleti olarak batılıların oyununa gelmememiz gerekir. Özellikle Arap liderlerin almış olduğu kınama kararlarını topyekün o ülkelerin halklarına mal etmemek gerekir. Zira bu ülke Çanakkale´de 7 düvele karşı arabı ile kürdü ile tüm şuurlu ve imanlı Müslümanları ile mücadele vermiş ve zafere adını yazdırmıştır.  Çanakkale´de koyun koyuna yatan Ümmeti Muhammed bunun en bariz örneğidir. Allah ülkemizi düşman istilasından, milletimizi tefrikaya düşmekten korusun. Askerimizin ayağına taş değdirmesin. Onlara selam olsun?

 

 



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36