ASKER EĞLENCESİ KANLI BİTTİ

ASKER EĞLENCESİ KANLI BİTTİ

Şipali Mahallesi'nde düzenlenen asker eğlencesinde yaklaşık 100 kişilik grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Alkolün verdiği cesaretle birbirlerine bıçak çeken gençlerden 1`i yaşamını yitirirken, 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Cumartesi akşamı Şipali Mahallesi`nde meydana geldi. Kısa bir süre sonra askere gitmeye hazırlanan Onur Kaya için yakında açılacak olan oto kurtarma servisinde asker eğlencesi düzenledi. Alkol alarak eğlenmeye başlayan yaklaşık 100 kişinin bulunduğu grubun arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kısa sürede büyüyerek sokağa taşan ve bıçakların kullanıldığı kavgada eğlenceyi düzenleyen Onur Kaya'nın babası 41 yaşındaki Ekrem Kaya, 20 yaşındaki Adem Kacır, 22 yaşındaki Selami Tüfekçi ve 23 yaşındaki Melih Demirbaş ve Ali Aykanat vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandılar.

BURSA'YA SEVK EDİLDİ

Yaralılar, bölgede bulunan özel otomobillerle ilçede bulunan çeşitli hastanelere kaldırılırken özel araçların sürücüleri kısa süre içerisinde kayıplara karıştılar. Hastanelerde tedavi altına alınan ve durumu kötü olan yaralılardan Ekrem Kaya acil servisteki tedavisinin ardından Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

ACI HABERİ HASTANEDE ALDI

Oğlunun yaralandığı duyan İnegöl Bayburtlular Derneği Başkanı İskender Kacır, acil servise gelerek 2 ay sonra askere gitmesi beklenen yaralı oğlu Aden Kacır`ın durumu hakkında bilgi aldı. Oğlu için kan vermeye hazırlanan baba, ölüm haberini alınca gözyaşlarına hakim olamayarak sinir krizi geçirdi. Adem Kacır, acil serviste yapılan yaklaşık yarım saat kalp masajına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07