AŞKLARINDAN UÇTULAR

AŞKLARINDAN UÇTULAR

İnegöl AVM’nin ‘Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı, ‘aşkımdan uçuyorum’ kampanyasının talihlileri helikopter davetiyeleri ile Ajda Pekkan Konseri davetiyelerini aldılar. Kampanyayı kazanan 3 çift Pazar günü rüya kent İstanbu

Kârlı ve keyifli alışverişin adresi İnegöl AVM müşterileri için hazırladığı birbirinden özel kampanyalar ile sürpriz hediyeler vermeye devam ediyor. 14 Şubat Sevgililer Gününe özel hazırlanan, ‘Aşkımdan Uçuyorum’ kampanyasını kazanan üç çift pazar günü rüya kent İstanbul semalarında unutulmaz bir gün yaşadılar.

 

Helikopter turu davetiyelerini İnegöl AVM İşletme Müdürü Ömer Hamurcu’dan alan, Nuray Özcan, Canip Demir ve Mehmet Kayar pazar günü sevdiklerini de yanlarına alarak İstanbul’a gittiler ve doyumsuz boğaz manzarasını helikopterden seyrederek unutulmaz bir gün yaşadılar. Şanslı çiftlerin keyifli turları sırasındaki heyecan ve mutlulukları ise görülmeye değerdi.

 

Öte yandan kampanyaya katılan Dilay Özçetin, Ümit Özer, Mehmet Pürlüsoy, Ali Güvenç Tezcan ve Oğuz Şengöz de 24 Şubat’ta saat 21.30’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak olan Ajda Pekkan Konserini sabırsızlıkla bekliyorlar.

 

İnegöl AVM’de sürpriz hediyeler bitmiyor…

 

İnegöl AVM’nin müşterilerine özel hazırladığı kampanyaların ise ardı arkası kesilmiyor. Nitekim İnegöl AVM müşterilerine özel bir diğer sürpriz olan ve 24 Aralık 2011 tarihinde başlayan 4 Mart 2012 tarihine kadar süren ’50 TL’ye AUDİ A3 ister misin?’ kampanyası da sürüyor. Kampanyaya katılmak için aynı gün içinde toplamda 50 TL’lik alışveriş yapmak ve alışveriş fişleri ile birlikte kampanya kayıt noktalarına gitmek yeterli oluyor.

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00