ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULUNDAN DAYANIŞMA YEMEĞİ

ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULUNDAN DAYANIŞMA YEMEĞİ

Atatürk İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği, okullarına ve öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik yardım amaçlı yemekli bir program düzenledi.

Okul velilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen program, renkli görüntülere sahne olurken, yemeğin ardından yapılan çekilişte 200’e yakın hediye verildi. Toplamda 3 bin TL’lik hediyenin dağıtıldığı etkinlikte, programın yemek sponsoru olan firmaya da plaket verildi.

Atatürk İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği olarak 2010 yılı Kasım ayında görev aldıklarını belirten Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Eren, okulun ihtiyaçlarını da okul idaresi ile yaptıkları istişareler sonucunda tespit ettiklerini ifade etti. Hatice Eren, bu doğrultuda yapacakları faaliyetleri de belirlediklerini kaydederek, “İlk faaliyet olarak okul ve öğrencilerimiz yararına yemek düzenlemeye karar verdik. Okulumuz adı gibi kendisi de büyük olup, bine yakın öğrencisi vardır. Tabi büyük okulun ihtiyaçları da büyük olmaktadır. Çağımız bilgi çağı olduğundan, bilgiye ulaşmak için yeni bilgisayarlar, projeksiyon cihazları ve akıllı tahta gibi birçok ihtiyaç var. Bunun yanında fakir öğrencilerimizin ihtiyaçları da göz önüne alındığında, tüm bu ihtiyaçlarımızı karşılamak için bu yemek programını düzenledik” dedi.

 Okullarında annelere yönelik bilgisayar kursu da düzenlediklerini dile getiren Eren, bu kursun da önümüzdeki hafta başlayacağını söyledi. Eren, annelere yönelik kurslar kapsamında hafta içi ve hafta sonu yetiştirme kursları ile mandolin, gitar ve saz kurslarının da devam ettiğini belirterek sözlerine son verdi.

Konuşmanın ardından velilere yemek ikramı yağıldı ve ardından çekilişe geçildi. Çekilişin de tamamlanması ile gün boyu eğlence yapıldı.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00