www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Atatürk´e minnet borcumuz var

Atatürk´e minnet borcumuz var

İnegöl Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş, ?Bir milletin hayatta kalmasını, Türk milletinin bugünlere ulaşmasını sağladığı için ona büyük bir minnet borcumuz var? diyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü vefatının 80. yıldönümünde saygıyla andı.

İnegöl Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün vefatının 80. yıldönümü dolayısıyla yazılı basın açıklamasında bulundu.

DÜNYA LİDERİ

Başkan İhsan Balakuş, yaptığı yazılı basın açıklamasında; ?Türk milletinin bugünlere ulaşmasını sağlayan bir dünya lideri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü vefatının 80. yılında saygı ve özlemle anıyoruz. Gazi Paşa, övgüye değer birçok üstün meziyeti şahsında toplamış büyük bir fikir ve devlet adamı; ileri görüşlülüğü, irade ve cesareti, azim ve kararlılığı ile de dünya tarihinin unutulmaz komutanları arasında yerini almış, askeri bir dehadır.Milleti için sayısız hizmetinin yanında, dünya barışını ve insanlık idealini daima ön planda tutmuş, bu yönüyle de tüm insanlığın saygısını kazanmıştır. Atatürk, iyi bir asker ve başkomutan olmanın ötesinde; vatanını seven, Türk milletinin bir ferdi olmaktan onur duyan bir şahsiyet ve o milletin geleceğini, devletin bekasını ilmek ilmek örmeyi başarmış devlet adamı, bir strateji dehasıydı.Bir milletin hayatta kalmasını, Türk milletinin bugünlere ulaşmasını sağladığı için ona büyük bir minnet borcumuz var.Bu düşüncelerle, vefatının 80. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü bir kez daha rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Ruhu şad olsun? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00