www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ateş Karıncaları Yaz Kampında

Ateş Karıncaları Yaz Kampında

Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Fıstıklı Eğitim Kampını 70 kişilik kadroyla gerçekleştirdi.

Armutlu tatil beldesinin deniz kenarında bulunan Fıstıklı mahallesinde 3 gün boyunca süren kampta öğrenciler hem eğitim görüp hem de denizde doyasıya eğlenme fırsatı buldular.

HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER

İnegöl Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği Başkanı Tarık Bostancı,?Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Fıstıklı deniz kampını bu yıl da 70 kişilik bir kadroyla gerçekleştirdik. Burada öğrenciler hem kendilerine faydalı olan ve gerekli eğitimi görürken hem de denizde eğlenerek tatil tadında bir kamp yapma imkânı buluyorlar. Burada amacımız gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak durarak Vatana Millete faydalı bir birey olmasına katkı sağlamak olurken gerekli olan maneviyatı da aşılamaya çalışıyoruz.Biz inanıyoruz ki gençliğimize gerekli olan önemi ve ilgiyi gösterebilirsek Allah´ın izniyle ezanlar dinmez şanlı bayrak inmez vatan bölünmez. Yeter ki biz onlara gerekli olan milli ve manevi değerleri doğru bir şekilde verelim. O yüzden bu tür eğitim kültür ve sosyal faaliyetlerimize devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki günlerde planladığımız faaliyetleri de gerçekleştirerek gençliğimize sahip çıkmak ve onları zararlı akımlara karşı koruyucu rol olma yönündeki çalışmaları sürdüreceğiz.  Ben bu 3 günlük yaz kampında maddi ve manevi katkısı olan herkese teşekkür ediyor saygı ve selamlarımı sunuyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00